Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

Δήμος Αλμωπίας: Έρχεται μεγάλη εκδήλωση τις μέρες των Χριστουγέννων

Διαβάστε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Aridaia365.gr

Σε ρυθμούς Χριστουγέννων μπαίνει σιγά σιγά όλος ο κόσμος και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει η περιοχής μας. 


Σας είχαμε ενημερώσει τις προηγούμενες μέρες, πως τουλάχιστον για φέτος στην Αριδαία δεν θα υπάρχει Χριστουγεννιάτικο Χωριό που υπήρχε σαν σκέψη, ή κάποια άλλη δράση αρκετών ημερών.

Αντ' αυτού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Aridaia365.gr στους κόλπους του Δημαρχείου έχει κλειδώσει μπορούμε να πούμε μία εκδήλωση που δεν έχει ξανα γίνει ποτέ τα προηγούμενα χρόνια.

Συγκεκριμένα λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, 22/12 είναι η ημερομηνία που συζητιέται, αλλά μέχρι την οριστική απόφαση μπορεί να αλλάξει, θα κλείσει η οδός Κύπρου, ο πεζόδρομος δηλαδή και κατά μήκος του θα ανάψουν φωτιές τις οποίες θα συνοδεύουν παραδοσιακή μουσική και παραδοσιακά εδέσματα, ενώ θα υπάρχουν παράλληλα δράσεις στον ίδιο χώρο για τα μικρά παιδιά.

Ο κορμός της εκδήλωσης θα είναι ο παραπάνω, ενώ μέχρι την τελική του μορφή σίγουρα θα προκύψουν και επιπλέον δράσεις, αλλά και κάλεσμα σε συλλόγους και φορείς της περιοχής μας.

2 σχόλια:

  1. Συγκλονιστηκαμε.. Αν το να χορευουν μπαιντουσκα και ραικο ο μπατσης που ειναι και χορευτης απο τα 8 και οι λοιποι σαν και αυτον ειναι η μεγαλη εκδηλωση για τα Χριστούγεννα καηκαμε. Φωτια σουβλακι και κλαρινο τιποτα το πρωτοτυπο. Θα γινει σχεδόν σε ολα τα χωρια αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πφ τι είναι αυτά ρε μπροστά πάμε η πίσω.
    Εξάλλου τα Χριστούγεννα είναι για τα παιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365