Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019

Παράπονα και ερωτήσεις για τον ανταποκριτή του ΕΟΠΥΥ στην Αριδαία

Ζητείται οπότε από τις αρμόδιες αρχές να ενημερώσουν ποιες ώρες εξυπηρετεί ο υπάλληλος στην Αριδαία

Παράπονα δεχθήκαμε σήμερα για τον ανταποκριτή του ΕΟΠΥΥ στην Αριδαία, ο οποίος εξυπηρετεί την πόλη μας μόνο μία φορά την εβδομάδα και συγκεκριμένα κάθε Πέμπτη, όπως μας αναφέρει πολίτης.



Συγκεκριμένα ο πολίτης μας λέει πως ο ανταποκριτής του ΕΟΠΥΥ στην Αριδαία είναι κάθε Πέμπτη. Ποίες ώρες όμως;; Όλες τις αλλες ημέρες πρέπει οι πολίτες της Αλμωπίας να εξυπηρετούνται στην Έδεσσα. 

Ο ανταποκριτής όπως μας αναφέρει αναγνώστης μας, σήμερα είχε φύγει από της 13:30, όπως και κάθε Πέμπτη όπως έχει διαπιστωθεί, με αποτέλεσμα όσοι πήγαν μετά να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν και να χρειάζεται ή να περιμένουν μια βδομάδα μέχρι την άλλη Πέμπτη, ή να πάνε μέχρι την Έδεσσα.

Ζητείται οπότε από τις αρμόδιες αρχές να ενημερώσουν ποιες ώρες εξυπηρετεί ο υπάλληλος στην Αριδαία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365