![]() |
Διαβάστε λεπτομέρειες |
Ένα γεγονός που δεν μπορούμε να αφήσουμε ασχολίαστο έχει πέσει στην αντίληψη μας και μας προκαλεί πολύ κακή εντύπωση.
Πριν από λίγη ώρα(15:42 7/11/19) μας ήρθε ένα δελτίο τύπου από τον Δήμο Αλμωπίας με τίτλο
"Επίσκεψη Δημάρχου και Προέδρου Δ.Σ. Πυλαίας – Χορτιάτη στο Δήμαρχο Αλμωπίας" και συνοδευόμενο με δύο φωτογραφίες.
Διαβάζοντας το δελτίο τύπου είδαμε πως η επίσκεψη στον Δήμαρχο έγινε την προηγούμενη Τετάρτη 30/10/2019 όπως θα διαβάσετε και παρακάτω, 8 μέρες δηλαδή πριν. Η απορία μας έγινε ακόμα πιο μεγάλη όταν είδαμε τις φωτογραφίες του Δ.Τ., η μία ομολογουμένως ήταν σχετικά καλή και η άλλη κακής ποιότητας και θολή όπως θα δείτε.
Εμείς θέλουμε να ρωτήσουμε τους αρμόδιους που μας έστειλαν το Δ.Τ. τόσο δύσκολο ήταν να γραφτούν τρεις παράγραφοι και κάνατε 8 μέρες να το στείλετε και τόσο δύσκολο ήταν να ελέγξετε πως η μία από τις δύο φωτό είναι πολύ κακή;
Είναι το δεύτερο Δ.Τ. που έρχεται με μεγάλη καθυστέρηση αφού τις προηγούμενες μέρες με αφορμή "την κινητή ιατρική μονάδα στους Προμάχους" το Δ.Τ. ήρθε 25-10-19, ενώ το θέμα του αναφερόταν σε δράση που είχε γίνει 04-10-2019 εως 06-10-2019, 20 μέρες δηλαδή πιο πριν.
Δείτε το δελτίο τύπου όπου φαίνονται μέσα σε κόκκινο τα επίμαχα σημεία, καθώς και τις φωτό που το συνόδευαν.
Αυτά δεν είναι προβλήματα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΑΣΧΟΛΗΘΕΊΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ
ΑπάντησηΔιαγραφή