Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

Έπεσαν "ψηλές" σε αγωνιστικό χώρο και εξέδρα στο Μάνδαλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τα βίντεο με τα επεισόδια του Pelllanews, καθώς και το βίντεο με τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης του Pellasports

Επεισοδιακά ήταν τα τελευταία λεπτά της σημερινής αναμέτρησης ανάμεσα στην Δόξα Μανδάλου και τον Εθνικό Γιαννιτσών.


Συγκεκριμένα στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων και ενώ το αποτέλεσμα ήταν 2 - 2, έγινε μια δυνατή μονομαχία στο χώρο του κέντρου με αποτέλεσμα να υπάρχει σύρραξη μεταξύ των παικτών, να πέσουν κάποιες "ψηλές" με τους ψυχραιμότερους να ηρεμούν τα πνεύματα και τον διαιτητή Αργυρό να αποβάλει τον Σιδέρη του Εθνικού και τον Τζούρτζο της Δόξας.

Με το τελευταίο σφύριγμα της λήξης της αναμέτρησης, η ένταση μεταφέρθηκε στην εξέδρα, που η κατάσταση μύρισε μπαρούτι, με οπαδούς των δύο ομάδων να έρχονται στα χέρια, να πέφτουν και σε αυτή την περίπτωση κάποιες "ψηλές", με τους πιο ψύχραιμους και σε αυτή την περίπτωση να έχουν ρόλο πυροσβέστη.

Το καθαρά ποδοσφαιρικό σκέλος της αναμέτρησης το παιχνίδι ήταν μία διαφήμιση του ποδοσφαίρου, με την Δόξα να προηγείται 2 - 0 στο ημίχρονο με ισάριθμες κεφαλιές του Μιχάλη Κήλικη, που πλήγωσε την πρώην ομάδα του, αφού ήταν επί χρόνια αρχηγός του Εθνικού.
Ενώ στο δεύτερο μέρος ο πρωτοπόρος Εθνικός ισοφάρισε και αυτός με δύο κεφαλιές, μία του Σιδέρη και μία του Σιδώρη στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Δείτε τα βίντεο με τα επεισόδια του Pelllanews, καθώς και το βίντεο με τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης του Pellasports:




2 σχόλια:

  1. Είστε όλοι τραγικοί!!! Και παίχτες και φίλαθλοι!!! Ντροπή και μόνο ντροπή......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για πιο λόγο ; Ποιός θα νικήσει; Κάφροι εναντίον κονγκολέζων;κρίμα!στο τοπικό του χαβαλέ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365