Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

Διαφημιστείτε σε εμάς την περίοδο των Χριστουγέννων - Ρωτήστε μας για τα εορταστικά πακέτα μας

Για κάθε πρόταση συνεργασίας και διαφημιστικής προβολής επικοινωνήστε μαζί μας
στο mail: aridaia365@gmail.com
τηλ: 6976597425

Είναι γνωστό πως όσο πλησιάζουν οι γιορτές των Χριστουγέννων, τόσο περισσότερο αυξάνεται η καταναλωτική μανία των ανθρώπων, ή απλά η ανάγκη να χαρίσουν όμορφα δώρα στα αγαπημένα τους πρόσωπα! Είναι επίσης μία περίοδος όπου γινόμαστε πιο χαρούμενοι και πιο δεκτικοί στις προκλήσεις των διαφημίσεων. 

Αγαπητοί αναγνώστες μας, διαφημίστε την επιχείρησή σας στην ιστοσελίδα μας Aridaia365.gr καθώς και στο Ραδιόφωνο μας Life 106.3 για να δώσετε την ευκαιρία σε όλους να μάθουν για την δουλειά σας και να κάνουν τις αγορές τους από εσάς, εκμεταλλευτείτε την περίοδο των Χριστουγέννων με τα εορταστικά πακέτα διαφημίσεων που θα σας προτείνουμε, αλλά και τα ευχετήρια. 


Διαφημιστείτε σε εμάς γιατί συνδυάζουμε το καλύτερο πακέτο Ίντερνετ και Ραδιοφώνου, αλλά και ξεχωριστά.

Οι μέθοδοι και οι τρόποι διαφήμισης ποικίλουν και διαμορφώνονται ανάλογα με τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες της κάθε επιχείρησης ξεχωριστά.

Για κάθε πρόταση συνεργασίας και διαφημιστικής προβολής επικοινωνήστε μαζί μας στο 

mail: aridaia365@gmail.com

τηλ: 6976597425

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365