Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

Αριδαία: Δεσποζόμενο σκυλί δάγκωσε ανήλικο

Το παιδί αυτή την στιγμή είναι καλά στην υγεία του, ενώ η υπόθεση πήρε το νομικό δρόμο της

Με αφορμή μια ανάρτηση μας για ένα περιστατικό που έγινε στις Σέρρες, στο οποίο σκυλί δάγκωσε 9χρονο, μας ήρθαν κάποιο σχόλια, ότι έγινε ένα παρόμοιο περιστατικό στην Αριδαία.


Δεν είχαμε κάποια πληροφόρηση για το περιστατικό τις προηγούμενες μέρες, όμως οπως έπρεπε να κάνουμε, ψάξαμε το θέμα και σας παραθέτουμε τα γεγονότα.

Συγκεκριμένα πριν λίγες μέρες στο γήπεδο της Αριδαίας, δεσποζόμενο σκυλί επιτέθηκε και τραυμάτισε ανήλικο, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο με άσχημα τραύματα. Αμέσως η υπεύθυνη υπηρεσία του Δήμου κινήθηκε, έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις λύσσας στο σκυλί, αλλά και ότι άλλο έπρεπε για το περιστατικό, ενώ με την βοήθεια της αστυνομίας βρέθηκε και ο ιδιοκτήτης του.

Το παιδί αυτή την στιγμή είναι καλά στην υγεία του, ενώ η υπόθεση πήρε το νομικό δρόμο της.

12 σχόλια:

  1. Το εχουν ξεφτιλίσει και μεσα στη παιδικη χαρα τα βαζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πως μπορείς να διεκδικήσεις αποζημιώσεις σε περίπτωση επίθεσης; Πρέπει να σε δαγκώσει ένα σκυλί ή αρκεί η επίθεση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι κανει ο αρμοδιος αντιδημαρχος αετο πεται?το σκυλαδικο στη γεφυρα λειτουργει?τα χρηματα για τα αδεσποτα που πανε?ο καθε ανωμαλος τα ταιζει οπου βρει αισχος βαλτε ταξη τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια. Αν δεν ήταν ο αντιδήμαρχος , οι γονείς άκομα θα ψάχνανε το σκυλί να το πιάσουνε και φυσικά ποτέ δεν θα αποκαλύπτονταν ότι τελικά το σκυλί ανήκει σε πολίτη . Ακούς απληροφόρητε άνθρωπε ; Κάποιος το άφησε το σκυλί αυτό όπως και όλα τα σκυλιά που είναι έξω κάποιος τα άφησε , δεν φύτρωσαν και ούτε σου φταίνε σε κάτι τα σκυλιά . 200 σκυλιά αδέσποτα σημαίνει 200 εγκληματίες οι οποίοι θέτουν σε κίνδυνο εσένα και τα παιδιά μας . Όποτε χαλάρωσε και ψάξε καλύτερα να βρεις τρόπο αφού είσαι το αγανακτισμένος να σταματήσεις τον ασυνείδητο γείτονα σου που εγκατέλειψε το σκυλί το οποίο δάγκωσε την άλλη μέρα μέρα το παιδί σου ώστε να σταματήσουν να υπάρχουν αδέσποτα . Τέλος αν το καταφέρεις αυτό τότε τα λεφτά στα οποία αναφέρεσαι θα ξέρεις που θα πηγαίνουν

      Διαγραφή
    2. Ντροπή το σκυλί κάθε μέρα ήταν στο γήπεδο να τιμωρηθούν αυτή που είχαν το σκυλί κ το άφησαν να πάει στο γήπεδο ωπος πήγε κ άλλες φορές,κ αυτός που είπε ότι το παιδάκι κάτι το έκανε το σκυλί κ όρμησε ντροπή έλεος πια με τα σκυλιά παρτετα στα σπίτια σας έλεος σε γίνει κάτι επιτέλους

      Διαγραφή
    3. Το σκυλί μένει εκεί κοντά στο γήπεδο?? Πως βρέθηκε ένα τέτοιο σκυλί τέτοιας ράτσας μόνο του εκεί?? Αυτά τα σκυλιά χρειζουν ειδικής διαχείρισης γιατί βρέθηκε σε δημόσιο χώρο μόνο του χωρίς φύλαξη. Η ανευθυνότητα και η έλλειψη παιδείας αυτων των ανθρώπων χρειζουν προσοχής είναι επικίνδυνοι

      Διαγραφή
  4. Το παιδί έκανε προπόνηση στο γήπεδο !!!! Το σκυλί τι δουλειά έχει εκεί ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Δήμος τι κάνει για τα αδεσποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Αντιδημαρχος πού ήταν όταν το σκυλί βρέθηκε στο χωρο του γηπέδου;Δεν υπάρχει φύλαξη στο γήπεδo οταν κανουν προπονηση τα παιδια;ΕΛΕΟΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τιμωρία στόχους ιδιοκτήτες για να βάλουν μυαλό,το σκυλί δεν φταίει τιμωρία στους ιδιοκτήτες για να μάθουν άλλη φορά να μην το αφήνουν ανεξέλεγκτο δεν μπορούν τα παιδιά μας να παν στο γήπεδο από τα σκυλιά έλεος πια τιμωρήστε τους για να βάλουν μυαλό κ η υπόλοιπη πια βαρεθηκαμε με τα σκυλιά της Αριδαίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμε 6:26, μην τα λέτε αυτά γιατί ξέρετε πολύ καλά ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να απαλλαγεί κανείς από 200 αδέσποτα σκυλιά. Φταίνε οι φιλοζωικές, φταίνε οι ιδιοκτήτες, αλλά στο τέλος ούτε οι φιλοζωικές, ούτε οι ιδιοκτήτες θα φάνε τις φολες, τα ζωάκια θα την πληρώσουν πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λοιπόν επειδή ξέρω το παιδί που έχει το σκυλί δεν το παρατησε του εφυγε από το χωράφι που είναι εκεί κοντά! Και το κοριτσάκι έχει απλά 3 ράμματα στο πόδι του όπως είπε ο ίδιος ο πατέρας της! Ούτε στα χέρια έχει κάτι όπως λένε ούτε κομμάτι από την γάμπα του λείπει! Και το ίδιο το παιδί που το έχει στεναχωρηθεις πολύ! Μην τα ρίχνετε όλα στο σκυλί! Επειδή γνωρίζω και το σκυλί είναι πολύ παιχνιδιάρης και δεν έχει ξανά επιτεθεί σε κάποιον! Τωρα άμα το χτύπησε και την δαγκασε το βρίσκω λογικό δεν έχουν μίλια τα ζώα κάπως πρέπει να προστατεύουν! Κάπου έλεος μην κοιτάτε μόνο τι το λένε τα σοσιαλ κάπου έλεος! Ξέρω ακριβώς το τι έγινε και δεν έχει καμία σχέση με αυτά που γράφουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365