Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019

Προς αναβολή το Σωσάνδρα - Σαρακηνοί (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτογραφίες του Aridaia365.gr

Προς αναβολή οδεύει η προγραμματισμένη για σήμερα αναμέτρηση του κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας, ανάμεσα στον Ακρίτα Σωσάνδρας και την Θύελλα Σαρακηνών.



Η αιτία φυσικά είναι η κακοκαιρία και οι βροχοπτώσεις, οι οποίες έχουν μετατρέψει σε λίμνη το γήπεδο της Σωσάνδρας.

Μάλιστα πριν από λίγα λεπτά ο σύμβουλος της ΕΠΣ Πέλλας Σταύρο Χριστιανίδης, επισκέφθηκε το γήπεδο της Σωσάνδρας για να κάνει αυτοψία και όπως μας είπε δύσκολα να πραγματοποιηθεί το παιχνίδι, με τον τελευταίο λόγο να τον έχει η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣ Πέλλας στην οποία και έστειλε φωτογραφίες από τον αγωνιστικό χώρο.

Δείτε τις φωτογραφίες του Aridaia365.gr







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365