Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019

Αλμωπία: ΙΧ παρέσυρε πεζό στο Λουτράκι

Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ΙΧ παρέσυρε και τραυμάτισε μεσήλικα

Στο νοσοκομείο Έδεσσας τραυματισμένος διακομίστηκε ο άτυχος άντρας που παρασύρθηκε από ΙΧ μέσα στην τοπική κοινότητα Λουτρακίου.


Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ΙΧ παρέσυρε και τραυμάτισε μεσήλικα, που κινούνταν πεζός σε δρόμο του χωριού.

Στο σημείο κατέφθασε περιπολικό του Α.Τ. Αριδαίας και ασθενοφόρο που παρέλαβε τον τραυματισμένο άντρα με κατεύθυνση το νοσοκομείο της Έδεσσας.

Δεν υπάρχει ενημέρωση για το μέγεθος του τραυματισμού.

5 σχόλια:

  1. Δεν είναι για άγνωστη αιτία είναι γιατί σε αυτό το χωριό τρέχουν σαν ζώα στον κεντρικό και πετάγονται από τους παραδρομους.. 0 οδηγηκή παιδεία..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χωρίς να ήμουν εκεί..δίνω ευθύνη 100% στον πεζό για τον λόγο ότι αυτός ο συγκεκριμένος κάθε μέρα είναι μαθυσμενος από το πρωί ως το βράδυ.. έχει γίνει αιτία ατυχημάτων πολλές φορές κατά το παρελθόν και όλα αυτά γιατί πετάγονταν στο δρόμο .. εάν αυτός ο κύριος θέλει να κλείσει το σπίτι το δικό του γιατί λοιπόν να κλείσει και το σπίτι του οδηγού? Φροντιστές λοιπόν στην οικογένεια για τυχόν άλλες παρόμοιες καταστάσεις.. περαστικά ταχεία ανάρρωση.. όσο για τον οδηγό .. προσοχή και πάλι προσοχή .. εάν εσύ είσαι εντάξει δεν ξες και αν είναι ο άλλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο συγκεριμενος μπορει να πινει και να προκαλει προβληματα οκ, δεν δικαιολογειται τετοιο χτυπημα ομως μεσα σε κατοικημενη περιοχη ... και αν πεταγοταν ενα παιδι; Ο νοων νοειτω!

      Διαγραφή
  3. Σώπα ρε φίλε δηλαδή σε κατοικημένη περιοχή θα διασχίζω το δρόμο είτε έχω πιεί είτε όχι και θα έρθει η άλλη να με σακατεψει..;; Δεν έχει σχέση το ποτό. Θά μπορούσες να είσαι εσύ ή εν παιδάκι.για όνομα τού Θεού ο άνθρωπος χαροπαλευει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ντροπή ρε θα μπορούσες εσύ να διασχίζεις το δρόμο ή ένα παιδάκι σε κατοικημένη περιοχή.ειναι δυνατόν;τι σχέση εχει αν ήταν πιωμενος; Εσύ σαν οδηγός δεν πρέπει να έχεις τα μάτια σου στο δρόμο;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365