![]() |
| Η άμυνα μας θα είναι να πάρουμε τις καραμπίνες |
Εξαγριωμένοι είναι οι κάτοικοι της Σκύδρας για το θέμα της εγκατάστασης προσφύγων-μεταναστών σε παλιό στρατόπεδο στην περιοχή. Κάποιοι από αυτούς μίλησαν στην εκπομπή του ANT1 και δήλωσαν φανερά τη δυσαρέσκειά τους απέναντι στο μεταναστευτικό.
Χαρακτηριστικά κάτοικος της περιοχής δήλωσε: «Η άμυνα μας θα είναι να πάρουμε τις καραμπίνες, για να υπερασπιστούμε τις οικογένειές μας» […] «Είπα την αλήθεια, ο κάθε Έλληνας πολίτης θα έκανε το ίδιο αν ενοχληθεί από κάτι. Αν κάποιος λαθρομετανάστης ενοχλήσει την οικογένειά μου, την οικογένεια του γείτονα, γίνουν ζημιές ή επιθέσεις, είναι πολύ λογικό να φτάσουμε εκεί».
Ο αντιδήμαρχος Σκύδρας σημείωσε μάλιστα πως το στρατόπεδο είναι ακατάλληλο για τη μεταφορά λαθρομεταναστών.
Ιδιαίτερα εξαγριωμένος ήταν ένας ακόμη από τους κατοίκους που ανέφερε: «Να σηκωθούν να φύγουν όλοι από την Ελλάδα. Να τσακιστούν να φύγουν, δεν έχουμε καμία δουλειά με αυτούς». Δημόσια συγνώμη ζήτησε ο ιερέας από την Σκύδρα για όσα είπε για το κοράνι.




Καλά τα λένε αλλά μετά την Αρνισσα και την Αριδαία (Ορμα και Λουτράκι) σειρά έχει η Έδεσσα και η Σκυδρα...
ΑπάντησηΔιαγραφήΗΔΗ ΣΤΗ ΣΚΥΔΡΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΟΙ ΜΚΟ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ;
ΑπάντησηΔιαγραφήΘα καθυστερήσει λίγο αλλά θα τους φέρουν και στην Σκύδρα....
ΑπάντησηΔιαγραφή