Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

Αριδαία: Ποιος έχει την ευθύνη σε περίπτωση ατυχήματος; (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτο

Ένα πολύ σοβαρό ερώτημα μας έθεσε αναγνώστης μας, "ποιος έχει την ευθύνη σε περίπτωση ατυχήματος;".


Κατά καιρούς έχουν γίνει τροχαία ατυχήματα στην πόλη της Αριδαίας, με κάποιος οδηγούς να παραπονιούνται ότι δεν είδαν το ΣΤΟΠ, γιατί υπήρχαν φύλλα και κλαδιά δέντρων μπροστά.

Παρατηρήστε τις παρακάτω εικόνες που μας έστειλε αναγνώστης μας, οι οποίες είναι βγαλμένες από 4 διαφορετικά σημεία, βλέπετε πως το ΣΤΟΠ που υπάρχει στην διασταύρωση φαίνεται μόνο όταν φτάσεις σε πολύ μικρή απόσταση, γιατί μπροστά του υπάρχουν φύλλα τα οποία και δεν επιτρέπουν να δουν οι οδηγοί έγκαιρα την πινακίδα και κατ επέκταση να έχουν την σωστή οδηγική συμπεριφορά.

Ένα φαινόμενο που παρατηρείτε σε πολλούς δρόμους της Αριδαία και το ερώτημα είναι εύλογο, "ποιος έχει την ευθύνη σε περίπτωση ατυχήματος;"

Δείτε τις φωτο:





6 σχόλια:

  1. Γνώμη μου είναι ότι στο Δήμο αριδαίας έχουν τρομερή άγνοια γύρω από την φροντίδα προστασία και μόνο αν υπάρχει σοβαρός λόγος ,κοπή δένδρων.Μπορει μέχρι κι ένας άσχετος να δίνει οδηγίες στο περίπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο συγκεκριμένο σημείο μέλος της οικογένειας μου είχε ατύχημα χωρίς να φταίει.
    Έχουν περάσει από τότε 8 χρόνια το είχαμε δημοσιεύσει τότε σε τοπικό side όμως κανείς να κανείς δεν ενδιαφέρθηκε.
    Τώρα θα πει κάποιος και που είναι το παράξενο περίμενες να ενδιαφερθεί κάποιος?
    Ευτυχώς το ατύχημα είχε μόνο σοβαρές υλικές ζημιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντιλαμβανεστε πως περνάν τα stop επισκέπτες-τουρίστες Όταν έρχονται στην Αριδαία;Το θέμα είναι σοβαρό και πρέπει οι υπεύθυνοι να το λύσουν ή να αναλάβουν την ευθύνη.Διοτι εδώ δεν υπάρχει ανικανότητα οδηγού αλλά αδιαφορία υπευθήνων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και γιατί εσεις αγαπητοί μου και όσοι διαμένετε δίπλα σ΄αυτά τα φαινόμενα δεν παίρνετε ως εθελοντές την πρωτοβουλία να κλαδέψετε τα δένδρα ώστε να εμφανιστεί η πινακίδα ΣΤΟΠ ? Αν το δένδρο υπήρχε στην αυλή σας και σας εμπόδιζε στην κυκλοφορία δεν θα το κλαδεύατε ? .Κι αν δε το κάνατε από μόνοι σας, ειδοποιήσατε εσείς σήμερα που σχολιάζετε την αρμόδια υπηρεσία για την επικινδυνότητα αυτή που δυστυχώς έτυχε να πέσει στην δική σας αντίληψη, ώστε να συνδράμετε και εσείς στην αντιμετώπιση του φαινομένου. Καλές είναι οι δημοσιεύσεις και οι κριτικές από τον καναπέ , καλύτερες όμως οι πράξεις μας και χωρις να τις δημοσιεύουμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στη διασταύρωση που είναι η βιοτεχνία νομίζω του κ. Κουσιδη δεν υπάρχει STOP Τις προάλλες κόντεψε κάποιος να με χτυπήσει. Έχω την εντύπωση ότι ή υπάρχει μόνο ο στύλος χωρίς το STOP ή δεν υπάρχει καθόλου. Δεν έτυχε να ξαναπεράσω από εκεί αν μπήκε πλέον ή όχι. Για τέτοιες περιπτώσεις ποιος είναι υπεύθυνος ο δήμος ή ή Τροχαία??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κ.8:53 μιλάτε σαν να είστε υπεύθυνος και αυτά που λέτε είναι λάθος και υποτιμούν το σύνολο των κατοίκων της περιοχής (Δυστυχώς έτυχε να πέσει στην δική σας αντίληψη)Είναι λόγια αυτα;Δηλ τί θέλετε εσείς να τα κρύβουμε όλα ή να μην σχολιάζουμε κάτι στραβό που βλέπουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365