Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

Αλμωπία: Μεγάλη προσοχή στον δρόμο Αριδαίας - Λουτρακίου (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης μας

Με μεγάλη προσοχή πρέπει να κινούνται οι οδηγοί στον επαρχιακό δρόμο Αριδαίας - Λουτρακίου.


Συγκεκριμένα μετά τις τελευταίες βροχές, στην κατεύθυνση προς Αριδαία, 2 χιλιόμετρα πριν την είσοδο της πόλης, έχει κάνει την εμφάνιση της μία μεγάλη και επικίνδυνη τρύπα, στην οποία σύμφωνα με πληροφορίες μας έχουν αντιμετωπίσει πρόβλημα με τις ζάντες και τα ελαστικά τους τουλάχιστον 3 οχήματα που έπεσαν μέσα.

Είναι ένας δρόμος που είναι αρμοδιότητα της Περιφέρειας και πρέπει άμεσα σε συνεργασία με τον Δήμο Αλμωπίας να αποκαταστήσουν την ζημιά, γιατί καθημερινά τον διασχίζουν πολλοί πολίτες της περιοχής, καθώς και επισκέπτες των Λουτρών.

Δείτε τις φωτογραφίες που μας έστειλε αναγνώστης μας:






1 σχόλιο:

  1. Υπερβολές. Είναι η νέα δεξαμενή νερού εν όψει της κλιματικής αλλαγής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365