Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

Αλμωπία: Σύγκρουση οχημάτων στα φανάρια του Αλώρου (ΦΩΤΟ)

Σύγκρουση οχημάτων

Δύο οχήματα συγκρούστηκαν πριν από λίγο στην διασταύρωση των φαναριών Αλώρου - Ξιφιανής. 



Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία δύο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους..

Υπήρξαν μονάχα υλικές ζημιές, χωρίς τραυματισμούς. 

Δείτε τις φωτογραφίες του Aridaia365.gr: 







3 σχόλια:

  1. Έχουν λυσσάξει τώρα τελευταία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συνήθως είναι εκνευριστικό να περιμένεις 5 λεπτά να περάσει ο κυρ Μητσος ενώ εσύ έχεις να πας θεσσαλονίκη και να έρθεις με προγραμματισμένο χρόνο πήγαινε έλα 3 ώρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραια δικαιολογια βρηκες ρε φιλε, ε περνα με κοκκινο εσυ δηλαδη επειδη εχεις να πας θεσσαλονικη "σε προγραμματισμένο χρονο"
      Λογο δουλειας ειμαι ολη μερα στους δρόμους απο τις 8 μεχρι να πεσει ο ηλιος, δεν εχω ακουσει μεγαλυτερη μπαρούφα απο την δική σου!

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365