Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

Το αστρονομικό ποσό που θα εισπράξει η Τζένιφερ Ανιστον από τη νέα της σειρά

Διαβάστε λεπτομέρειες

Εχει πιστούς θαυμαστές που την στηρίζουν φανατικά σε κάθε της δουλειά, κάτι που αποδεικνύουν και οι σχεδόν 8 εκατομμύρια followers που συγκέντρωσε μέσα σε μόλις 24 ώρες στο Instagram!



Αποτελώντας μέλος της χολιγουντιανής ελίτ, δεν απορεί κανείς για τα νέα που μόλις έγιναν γνωστά από το Hollywood Reporter και αφορούν την αμοιβή της στην καινούρια σειρά The Morning Show, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την 1η Νοέμβρη στο Apple TV και συμπρωταγωνιστεί με τη εξίσου διάσημη και ταλαντούχα Ρις Γουίδερσπουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αμοιβή της φτάνει τα δύο εκατομμύρια δολάρια, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το Hollywood Reporter, ενώ το ίδιο ποσό αναμένεται να εισπράξει και η Ρις Γουίδερσπουν που θα συμμετέχει στη σειρά μαζί με την Τζένιφερ.

Μάλιστα, αν σκεφτεί κανείς ότι η νέα συνδρομητική πλατφόρμα έχει ήδη προχωρήσει στην παραγωγή δύο σεζόν, υπολογίζεται ότι η Τζένιφερ Ανιστον και η Ρις Γουίδερσπουν θα δουν τον τραπεζικό λογαριασμό τους να αυξάνεται κατά 40 εκατομμύρια δολάρια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365