Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

Αίθουσα Δ.Σ. Αλμωπίας: Πολλά χρόνια πίσω από το 2019

Αυτά που θα σας αναφέρουμε σίγουρα δεν έχουν απασχολήσει ποτέ τους άρχοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης τα τελευταία χρόνια

Η καρδιά σου Δήμου Αλμωπίας, εκεί που αποφασίζεται η τύχη των κατοίκων της περιοχής και εκεί που είναι το κέντρο των γεγονότων όταν υπάρχει Δ.Σ. είναι πολλά χρόνια πίσω από το 2019 του σήμερα.


Μία αίθουσα που έχει φτιαχτεί και διαμορφωθεί πριν πολλά χρόνια, επί Δημαρχίας Χατζηδημητρίου αν δεν κάνουμε λάθος, που όμως από τότε δεν έχει εκσυγχρονιστεί σε τίποτα με τις νέες τεχνολογίες.

Αυτά που θα σας αναφέρουμε σίγουρα δεν έχουν απασχολήσει ποτέ τους άρχοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης τα τελευταία χρόνια, ίσως γιατί δεν το γνωρίζουν, οπότε φροντίζουμε να τονίσουμε εμείς το πρόβλημα.

Μία αίθουσα λοιπόν που στο 2019 δεν έχει ίντερνετ, μία αίθουσα που στα θεωρία των εκπροσώπων του τύπου δεν υπάρχει ούτε μία πρίζα, να θες να φέρεις ένα λάπτοπ να κάνεις την δουλειά σου και να μην μπορείς, μία αίθουσα που τα μικρόφωνα που υπάρχουν μπροστά στους πρωταγωνιστές της τοπικής αυτοδιοίκησης, πολλές φορές τα χτυπάνε χαλαρά για να ξεκινήσουν να δουλεύουν και ηχεία που πότε παίζουν πότε όχι.

Αυτά είναι μερικά από τα προβλήματα που εμείς έχουμε εντοπίσει στην αίθουσα του Δ.Σ. που το 2019 δεν θα έπρεπε να τα συζητάμε καν.

Φυσικά ευθύνη για όλο αυτό έχουν όλοι όσοι έχουν περάσει από το Δ.Σ. τα τελευταία χρόνια.

Είναι μικρές αλλά και πολύ ουσιαστικές παρεμβάσεις, με ελάχιστο κόστος και ελπίζουμε η Δημοτική Αρχή να μεριμνήσει για να κάνει και την δικιά μας ζωή πιο εύκολη και να εκσυγχρονίσει την αίθουσα του Δ.Σ.

2 σχόλια:

  1. ποιος να τα πει αυτα ρε Καραγιαννιδη. Δεν τους βλεπεις του αλλους που το παίζουν δημοσιογράφοι. Οι περισσότεροι ειναι πανω από 55 και εχουν κινητά με κουμπια, που να ξερουν από τεχνολογία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κάθε συνταξιούχος αστυνομικός δηλώνει δημοσιογράφος!Τυχαίο ; Ύποπτο; Γραφικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365