Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

Έδεσσα: Ψηφοφορία για τα Βραβεία Bravo

Δελτίο Τύπου

Για μία ακόμη χρονιά ο Δήμος Έδεσσας συμμετέχει στα Βραβεία Bravo!



Πρόκειται για τον μεγαλύτερο Θεσμό Κοινωνικού Διαλόγου που αναπτύσσεται στη χώρα μας για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη και ο Δήμος Έδεσσας συμμετέχει διεκδικώντας και πάλι τη βράβευσή του για την υλοποίηση του Ολοκληρωμένου Σχεδίου Βιώσιμης Ανάπτυξης της Έδεσσας. Η αξιοποίηση διάφορων χρηματοδοτικών πηγών και η υλοποίηση σημαντικών έργων που έχουν συνέργεια μεταξύ τους και αποτελούν τμήματα ενός ενιαίου και ολοκληρωμένου σχεδιασμού, αξιολογούνται από τους πολίτες μέσω της ψηφοφορίας που διενεργείται.

Στα Βραβεία Bravo αναδεικνύονται οι πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στη δημιουργία της Ελλάδας του ΑΥΡΙΟ και για τον λόγο αυτό σας καλούμε να ενημερωθείτε και να αναδείξτε τις πρωτοβουλίες του Δήμου μας που συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων μας!
Η γνώμη σας μετράει!

Ψηφίστε στο 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365