Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

Η Αριδαία Κάποτε μέσα από τα μάτια του InPozar

Δείτε το βίντεο του InPozar:

Δείτε το βίντεο του InPozar:




2 σχόλια:

  1. 50 δευτερόλεπτα και 5 φωτογραφιες,μας δουλευετε σιγουρα ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάθε συλλογή ή μεμονωμένο στοιχείο από παλιές λήψεις είναι εξαιρετικά χρήσιμο. Καλό θα ήταν βέβαια να δίνονταν περισσότερα στοιχεία αν υπάρχουν για κάθε φωτογραφία, όπως χρονολογίες, περιγραφές που αφορούν γνωστά στοιχεία που είναι ευδιάκριτα κ.λ.π ή ακόμα και κάποιες σημερινές συγκριτικές φωτογραφίες. Για τις δύο τελευταίες φωτογραφίες εκτιμώ κάπως πρόχειρα πως απεικονίζουν την οδό Κύπρου και συγκεκριμένα το τμήμα του δρόμου όπου σήμερα πραγματοποιείται η παρέλαση. Στη μία διακρίνεται το άγαλμα του Α. Γάτσου ενώ στην άλλη το παλιό Δημαρχείο στην πλατεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365