Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

Mε κάμερα 108 megapixel το Samsung Galaxy S11

Το παράδειγμα της Xiaomi αναμένεται να ακολουθήσει ο τεχνολογικός κολοσσός Samsung

Η Samsung είχε ήδη ανακοινώσει από τον Αύγουστο πως κάποια έκδοση smartphone που θα κυκλοφορήσει θα διαθέτει μια υψηλή κάμερα, αλλά δεν ήταν σαφές πότε θα υλοποιηθεί αυτός ο σχεδιασμός και σε ποια μοντέλα.


Το παράδειγμα της Xiaomi αναμένεται να ακολουθήσει ο τεχνολογικός κολοσσός Samsung, κυκλοφορώντας το δικό του «έξυπνο» κινητό με κάμερα που θα διαθέτει ανάλυση 108 megapixel.

Μετά την κυκλοφορία του πρώτου - στον κόσμο - smartphone κάμερα με ανάλυση 108 megapixel, από την κινεζική εταιρεία Xiaomi..

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η εταιρεία αναμένεται να κυκλοφορήσει το Galaxy S11 με μια κάμερα που θα ξεπερνά τα 100 megapixel, στις αρχές του 2020, χάνοντας όμως την «πρωτιά», καθώς η κινεζική εταιρεία Xiaomi παρουσίασε το πρώτο στον κόσμο smartphone με κάμερα ανάλυσης 108 megapixel.

Συγκεκριμένα, το Business Insider λόγο πως το Galaxy S11 θα διαθέτει φωτογραφική μηχανή 108 megapixel, όταν ο μέσος όρος των smartphone διαθέτει κάμερες μεταξύ των 12 και 16 megapixel. Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα που θα προσφέρει η Samsung μέσα από την υλοποιήση ενός τέτοιου project θα είναι οι καλύτερες φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, σε μια προσπάθεια να ανταγωνιστεί τις κάμερες των iPhone 11 και Pixel 4.

Η Samsung είχε ήδη ανακοινώσει από τον Αύγουστο πως κάποια έκδοση smartphone που θα κυκλοφορήσει θα διαθέτει μια τόσο υψηλή κάμερα, αλλά δεν ήταν σαφές πότε θα υλοποιηθεί αυτός ο σχεδιασμός και σε ποια μοντέλα.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα τόσα πολλά megapixel δεν συνεπάγονται απαραίτητα καλύτερες φωτογραφίες. Η Apple και η Google χρησιμοποιούν κάμερες 12 megapixel στα smartphones τους και θεωρούνται από ειδικούς οι καλύτερες κάμερες smartphone στην αγορά αυτή τη στιγμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365