Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Έτσι θα κάνεις τον πρώην σου να σε κυνηγάει…

Άκου προσεκτικά τι πρέπει να κάνεις!

Μόλις χώρισες και θέλεις να κάνεις τον πρώην σύντροφό σου να σε θέλει πάλι; Άκου προσεκτικά τι πρέπει να κάνεις!


Βήμα 1ο: Κόψε αμέσως κάθε επικοινωνία μαζί του για 3-5 εβδομάδες. Αυτό το διάστημα είναι πολύ κρίσημο γιατί εκείνος νιώθει ότι επειδή σε χώρισε έχει το πάνω χέρι στη σχέση σας. Έτσι γνωρίζει ότι αν σου πει να είστε και πάλι μαζί εσύ θα το δεχτείς, Μην του κάνεις τη χάρη να νιώσει δυνατός και απλά…εξαφανίσου.

Βήμα 2ο: Όταν αρχίσει να νιώθει ο πρώην σου πως χάνει τη δύναμη που νόμιζε πως είχε πάνω σου, θα αρχίσει να αναρωτιέται πού χάθηκες και μήπως έκανε λάθος που χωρίσατε.

Βήμα 3ο: Αν επικοινωνήσει μαζί σου μίλα του ήρεμα και πολύ χαλαρά. Αν σε ρωτήσει πού χάθηκες πες του απλά ότι έχεις λίγο δύσκολο πρόγραμμα και ότι έχεις πολλές κοινωνικές υποχρεώσεις.
Προσοχή! Μην ενδώσεις αν αρχίσει να σου μιλάει για αναμνήσεις τη σχέσης σας. Παίξ’το χαλαρή και άνετη.

Βήμα 4ο: Όσο σε βλέπει να προχωράς στη ζωή σου τόσο πιο πολύ θα συνηδειτοποιεί το λάθος του. Όταν στο εκφράσει με λόγια μπορείς σιγά σιγά να ενδώσεις, κάνοντάς τον πρώτα να «παλέψει» για να σε κερδίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365