![]() |
Δείτε το φωτορεπορτάζ του Aridaia365.gr από την επίσκεψη Καράογλου στον Δήμο Αλμωπίας |
Στα πλαίσια της περιοδείας του στην Π.Ε. Πέλλας ο Υφυπουργός Εσωτερικών Μακεδονίας Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου επισκέφθηκε τον Δήμο Αλμωπίας, στον όποιο είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Χρήστο Μπάτση και τους συνεργάτες τους.
Ο Δήμαρχος μαζί με τους συνεργάτες του υποδέχθηκαν τον κ. Καράολγου στο Δημαρχείο και συζήτησαν μαζί του.
Ο κ. Μπάτσης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον δρόμο που πρέπει να γίνει για να υπάρχει μία απευθείας διέξοδος της Πέλλας και της Αλμωπίας με την Εγνατία Οδό. Τοποθετήθηκε για το θέμα που έχει προκύψει με το ΙΚΑ/ΕΦΚΑ της Αριδαίας, τόνισε προς τον Υφυπουργό πως δεν πρέπει να υποβαθμιστεί, πρότεινε μάλιστα να γίνει στην Αριδαία η έδρα του, ζήτησε επίσης να ενισχυθεί αντί να υποβαθμιστεί και τόνισε προς τον κ. Καράογλο πως θέλει στην στήριξη του σε αυτό το θέμα.
Στην συνέχεια ο Δήμαρχος με αφορμή τον κορωνοϊό ανέφερε πως στα Λουτρά υπάρχει μεγάλο ποσοστό ακυρώσεων. Επίσης αναφέρθηκε στο απαρχαιωμένο δίκτυο της ΔΕΔΔΗΕ στην περιοχής, τόνισε την σημασία να δοθεί λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα με τον κ. Καράολλου να δεσμεύεται πως θα γίνει συνάντηση στην Θεσσαλονίκη των δυο τους με τους υπευθύνους της ΔΕΔΔΗΕ.
Από την πλευρά του ο κ. Καράολγου ευχαρίστησε τον Δήμαρχο, αναφέρθηκε στην περιοδεία που κάνει από νωρίς το πρωί στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, την οποία όπως είπε γνωρίζει και ξέρει τα προβλήματα της, με πρώτο και κυριότερο τον δρόμο Θεσσαλονίκης - Έδεσσας τον οποίο χαρακτήρισε μία από τις πρώτες προτεραιότητες της κυβέρνησης της Ν.Δ. και του ίδιου του Πρωθυπουργού. Για τον δρόμο που θα συνδέει την Πέλλας με την Εγνατία ανέφερε πως υπάρχουν προβλήματα με την αρχαιολογία. Επιπλέον έκανε μία αναφορά στον κορωνοϊό και στα μέτρα που έχει πάρει η κυβέρνηση, ενώ δήλωσε περήφανος για τα σώματα ασφαλείας και το έργο που επιτελούν στον Έβρο.
Δείτε το φωτορεπορτάζ του Aridaia365.gr από την επίσκεψη Καράογλου στον Δήμο Αλμωπίας:
Η ΝΔ είναι στις φωτό. Δεν ψηφίσαμε το κύριο Μπατση για κομματικά. Το Δημαρχείο δεν είναι χώρος φιλοξενίας κομματικών στελεχών.
ΑπάντησηΔιαγραφήΣωστός...
ΑπάντησηΔιαγραφήλαμογια τη ψηφισαμε ρεεεε ουστ κοπροσκυλα
ΑπάντησηΔιαγραφήΓλυφτρακια
ΑπάντησηΔιαγραφή