Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Η κατάσταση που επικρατεί στην Φούστανη Αλμωπίας σήμερα το απόγευμα (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτό του aridaia365.gr

Η Φούστανη Αλμωπίας είναι το χωριό με το πρώτο κρούσμα στο Ν. Πέλλας.

Το Aridaia365.gr τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας επισκέφθηκε το χωριό.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες δεν κυκλοφορεί κάνεις στην τοπική κοινότητα, όλοι οι κάτοικοι είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους, τηρώντας τα μέτρα προστασίας.  Η Περιφέρεια και ο Δήμος βρίσκονται συνεχώς δίπλα στους κατοίκους από χθες όταν και επιβεβαιώθηκε το κρούσμα.

Δείτε τις φωτογραφίες του Aridaia365.gr 























16 σχόλια:

  1. Ναι γιατί αλλιώς γινόταν ο χαμός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή η κατάσταση φαινόταν και πριν να επικρατεί
    Στα σπίτια μέσα πίνουν μαζεμένοι καφέδες και τσίπουρα
    Άιντε να μη πω παραπάνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γαμωσε χαφιε,κουκουλα να φορας

      Διαγραφή
    2. Και για πες εξυπνακια τι γινόταν και πριννν? Να μην πω για σενα τι είσαι μαλακααααα....

      Διαγραφή
  3. Είναι σίγουρο το κρούσμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παντού χαμός γίνεται. Δεν σπιτονοντε με τπτ. Και άντε την μέρα να καταλάβω αγροτική περιοχή είμαστε την νύχτα που στο καλό πηγαίνουν. Είμαστε απαράδεκτοι. Δυστυχώς την πληρώνουν πάντα αυτοί που δεν φταίνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλη η προσοχή στα σούπερ μάρκετ , εκεί είναι ο κίνδυνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Φούστανη πρέπει να μπει σε καραντίνα για δύο εβδομάδες για το καλό όλης της Αλμωπίας και της φουστανης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πως πήγες στη Φουστανη μαι έβγαλες φωτογραφίες; υπάρχει κάποια αιτιολογία μετακίνησης από το 1 έως το 6 για να πας στη Φουστανη να βγάλεις φωτογραφίες; γιατί και γω θέλω να πάω αλλά η αστυνομία θα μου κόψει 150 ευρώ πρόστιμο. Με δημοσιογραφια ιδιότητα πηγές; απάντησε μου σε παρακαλώ. Δεν ρωτάω από κακία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εχουμε ως εργαζόμενοι στο site τα απαραίτητα έγγραφα, βεβαίωση εργαζομένου με σφραγίδα και ταυτότητα.

      Διαγραφή
    2. Μην μπαίνετε στην διαδικασία να απαντάτε κ να δίνεται άσκοπο λογαριασμό ... αντί να πουν ευχαριστώ για την ενημέρωση κ για το ρεπορτάζ να ξέρουμε τι γίνεται λένε ότι να ναι !!! Συνεχίστε την δουλεια σας !!!

      Διαγραφή
  8. Μακριά από τα σούπερ μάρκετ όλοι εκεί πηγαίνουν μην πάτε για βόλτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά. Και τα σουπερμάρκετ δεν έχουν πάρει κάποιο σοβαρό μέτρο, ούτως ώστε να προστατεύσει το προσωπικό. Είναι τελείως εκτεθειμένοι και μαζί τους είμαστε και εμείς.

      Διαγραφή
  9. Αυτό είναι το θέμα να αντιλαμβάνεται ο καθένας την σοβαρότητα της κατάστασης χωρίς να χρειάζεται να τον ελέγξουν, τα πρόστιμα είναι για αυτούς που δεν το αντιλαμβάνονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μολις ηρθα απο το lidl ,,μιλαμε για πληρη ανευθυνοτητα ,,,ο κοσμος διπλα διπλα ,ουτε μασκες ,,ουτε γαντια ,,,τιποτα ,,ξυπνατε ρεεεεε !!!δνε εχουν αναπνευστηρες για ολλους τα νοσοκομεια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μολις γυρισα απο το lidl ,,αυτο που αντικρισα ηταν πληρη αδιαφορια και ανευθυνοτητα απο ολλους ,λες και δεν τρεχει τιποτα,ο ενας διπλα στον αλλο ,ουτε γαντια ουτε μασκες ,,,ΚΑΝΕΝΑΣ ,,,ρε ξυπνατε τα νοσοκομεια δεν εχουν πανω απο 5 αναπνευστηρες το καθενα ,,,θα πεθανετε τους γονεις σας αν οχι εσεις !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365