Δευτέρα 20 Απριλίου 2020

Στους 116 οι νεκροί στη χώρα μας από τον κοροναϊό - Άλλοι δύο τις τελευταίες ώρες

Τρεις άνθρωποι συνολικά έχασαν τη ζωή τους σήμερα

Δυστυχώς, μέσα σε λίγες ώρες δυο άτομα έχασαν τη ζωή τους στη χώρα μας από την πανδημία του κοροναϊού, ενώ άλλο ένα είχε χάσει την μάχη το πρωί



Σύμφωνα με την ενημέρωση, τελευταίο θύμα της πανδημίας είναι ένας 66χρονος από τις Σέρρες που νοσηλευόταν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο «Αγιος Δημήτριος» στη Θεσσαλονίκη. 

Ανεβάζοντας έτσι τον αριθμό των νεκρών στους 116 συνολικά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365