Σάββατο, 25 Απριλίου 2020

Γιάννης Σηφάκης: Άρχισε η απαλλαγή των 1200 εμπλεκομένων στο «ΑΘΗΝΑ»

Δελτίο Τύπου 

Άρχισε η απαλλαγή των ΑΦΜ των 1200 εμπλεκομένων στο γνωστό τεράστιο πρόβλημα 25 ετών με την ΟΠ "ΑΘΗΝΑ". Ειλικρινά συγκινήθηκα όταν εμπλεκόμενοι μου τηλεφωνούν εκφράζοντας τις ευχαριστίες τους για την επίλυση του θέματος από τον ΣΥΡΙΖΑ αναγνωρίζοντας σε αυτό την προσωπική μου συμβολή μετά μια μεγάλη προσπάθεια περίπου 2 ετών.

Το σημαντικότερο κοινωνικό πρόβλημα στην Πέλλα λύθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ, τώρα ολοκληρώθηκε η γραφειοκρατία για την υλοποίηση του Νόμου που ψηφίσαμε στον οποίο είχα την τιμή να είμαι και εισηγητής.

Στιγμές σαν αυτή σου δίνουν κουράγιο να παλεύεις για το δίκιο των ανθρώπων του μόχθου, να παλεύεις για τον τόπο σου. Για μένα ( όπως έμαθα και από την δουλειά μου) το βασικό σε έναν εκπρόσωπο του λαού είναι η δυνατότητα του να διερευνά λύσεις στα μεγάλα προβλήματα της κοινωνίας και η αποτελεσματικότητα του να μπορεί να πείσει και να τις επιβάλλει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365