Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020

Η παρέλαση της Αριδαίας 1999 4ης Νοεμβρίου (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο του InPozar

Η 4η Νοεμβρίου είναι ημέρα μνήμης και τιμής προς τους προγόνους μας, που δε δίστασαν να θυσιάσουν τη ζωή τους για να είμαστε όλοι εμείς σήμερα ελεύθεροι και να ζούμε σε μια κυρίαρχη πατρίδα. 



Η εθνική μας κληρονομιά είναι αδιαπραγμάτευτη και η Ιστορία μας είναι ο αδιάψευστος μάρτυρας της συνέχειας ενός έθνους, που σε πείσμα όλων συνεχίζει να προοδεύει αντλώντας δύναμη από το θάρρος και την αυταπάρνηση των προγόνων του.

Το παράδειγμα όσων πότισαν με το αίμα τους τη γη της Αριδαίας αποτελεί το φάρο, που φωτίζει και τα δικά μας βήματα, το φάρο που οφείλουμε να διατηρήσουμε αναμμένο για να φωτίσει και τα βήματα των επόμενων γενεών.

Τα παιδιά μας οφείλουν να γνωρίζουν την Ιστορία μας, επειδή μέσα από αυτή αντιλαμβάνονται τι σημαίνει υπεράσπιση της πατρίδας, των ιδανικών και της κληρονομιάς. Έτσι αντιλαμβάνονται πόσες θυσίες χρειάστηκαν για το αγαθό της ελευθερίας, για να μπορούν να ονειρεύονται ένα καλύτερο μέλλον.

Έτσι αντιλαμβάνονται το χρέος όλων μας να μην επιτρέψουμε σε κανέναν να αμφισβητήσει τα εθνικά μας δίκαια και να μειώσει την εθνική μας υπερηφάνεια.

Δείτε το βίντεο του InPozar:


5 σχόλια:

  1. Αθάνατο ΠΑΣΟΚ. Μέσα στη χλιδα και στο χρήμα όλοι. Βγαίναμε έξω και ξοδευαμε χωρίς να σκεφτόμαστε. Και οι άρχοντες της εποχής κυριλέ όλοι με τα τσιγαράκια τους και τον αέρα της αναγνωρισημοτητας ζωγραφισμένη στα χαμόγελα τους. Α ρε Ανδρέα που είσαι. Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και ο Ανδρέας θα ζει για πάντα στις καρδιές μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όμορφα καταπράσινα χρόνια με το ΠΑΣΟΚ να γράφει χρυσή εποχή. Μακάρι να είχαμε για πάντα ΠΑΣΟΚ με τον Ανδρέα ηγέτη. Αναπολώ εκείνα τα όμορφα χρόνια με νοσταλγία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καταπληκτικό vintage βίντεο μιας άλλης εποχής. Κύριε Γιώργο ανεβάστε και άλλα τέτοια παλιά βίντεο. Και από Έδεσσα αν έχετε σας παρακαλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόνο ο Σάκης δεν άσπρισε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365