Τρίτη 21 Απριλίου 2020

Ζώδια Σήμερα: Ημερήσιες Προβλέψεις 21/4 Τρίτη

Διαβάστε τις προβλέψεις

Διαβάστε τις προβλέψεις:


ζώδια σήμερα 21/04 Κριός

Φυσικά και ενδιαφέρεστε για τις ανάγκες των άλλων, αγαπητοί Κριοί… Αλλά μέχρι ενός σημείου! Η αλήθεια είναι ότι είστε τόσο ανεξάρτητοι όσο και συνεργατικοί. Μια σύγκρουση του εγωκεντρικού Ήλιου με τον άτεγκτο Κρόνο, μπορεί να σας κάνει πιεστικούς προς άλλους ώστε να ακολουθήσουν το δικό σας όραμα.
Δεν θα βοηθήσει σε κάτι το πείσμα, ακόμα κι αν το σχέδιό σας είναι το καλύτερο. Παραμερίστε τον εγωισμό και επιστρατεύστε την ελαστικότητα: Αυτή θα κάνει τους άλλους πιο δεκτικούς στις ιδέες σας!

ζώδια σήμερα Ταύρος

Προσέξτε τις πιθανές – αχρείαστες – αντιπαραθέσεις σας, αγαπητοί Ταύροι! Ο Ήλιος στο ζώδιό σας συγκρούεται με τον συνετό Κρόνο, όψη που ίσως σας κάνει πιο επιδεικτικούς για τους θριάμβους σας.
Χωρίς να μειώνετε τα ταλέντα σας ή να είστε μετριοπαθείς, γιατί να μην ενδυναμώσετε και άλλους να προοδεύσουν; Προσφέρετε τις συμβουλές σας ή υποστηρίξτε έναν αρχάριο.
Αν γίνετε πιο μεγαλόψυχοι, κανείς δεν θα μεμψιμοιρεί για τις επιτυχίες σας. Αντιθέτως, μπορεί να αποκτήσετε περισσότερους ισχυρούς συμμάχους!

ζώδια σήμερα 21/04 Δίδυμοι

Δεν έχουν όλοι την ίδια ερμηνεία με εσάς για την εποικοδομητική κριτική, αγαπητοί Δίδυμοι! Και μια όψη έντασης ανάμεσα στον Ήλιο από τον ευαίσθητο Οίκο σας και τον σκληρό Κρόνου, θα σας επισημάνει την ανάγκη των ορίων. Αν κάποιοι δεν φέρονται σωστά ή εκμεταλλεύονται την ευχάριστη φύση σας, είναι καιρός να απομακρυνθούν από το περιβάλλον σας. Όσοι εξαρτώνται υπερβολικά από εσάς, πρέπει να αναπτύξουν την αυτάρκειά του. Έτσι θα δείξετε ότι νοιάζεστε, ενώ θα διαθέσετε περισσότερο χρόνο στις δημιουργικές και καινοτόμες ιδέες σας!

ζώδια σήμερα Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι, νιώθετε λες και έχουν εξαφανιστεί όλοι οι ενήλικες; Είναι η επήρεια μιας περίπλοκης όψης, ανάμεσα στον εγωιστή Ήλιο και τον Κρόνο της πειθαρχίας! Δεν θα δεχθείτε παρεκκλίσεις από την σχεδιασμένη πορεία για κανένα μέλος της ομάδας σας, απαιτώντας την αποδοτικότητα όλων. Όσο κι αν σας αρέσει να στηρίζετε τους άλλους, δεν θα φτάσετε στο σημείο να χειρίζεστε τις ανασφάλειές τους!

ζώδια σήμερα 21/04 Λέων

Μην βιαστείτε να βάλετε σημαντικές υπογραφές, αγαπητοί Λέοντες! Ο Ήλιος στον 10ο Οίκο σας των φιλοδοξιών, συγκρούετε με τον κριτικό Κρόνο στη συνεργατική σας ζώνη. Κάποιος φόβος ή ανησυχία μπορεί να θολώσει την κρίση σας για κάποια συμφωνία… Και αν έχετε αμφιβολίες, πατήστε φρένο. Μια ανάπαυλα θα βοηθήσει για να εξερευνήσετε και διαφορετικές πτυχές. Ακόμα κι αν σε κάποιους φανεί υπερβολική η αντίδρασή σας, δεν πρέπει να αγνοήσετε το ένστικτό σας!

ζώδια σήμερα Παρθένος

Το ξέρετε ότι ποτέ δεν είναι όλα ρόδινα, αγαπητοί Παρθένοι… Αλλά εσείς είστε ικανοί να φυτέψετε τις δικές σας «τριανταφυλλιές»! Η σύγκρουση του ιδεαλιστή Ήλιου με τον αποδοτικό Κρόνο, θα σας εμπνεύσει να παλέψετε περισσότερο. Μην δώσετε σημασία σε καυστικές συμπεριφορές ή επικριτικά σχόλια άλλων, εσείς μπορείτε να κάνετε θαύματα. Πάρτε τα ηνία των καταστάσεων και βγάλτε τις από την παθητικότητα. Παραμερίστε την τελειομανία σας για να απολαύσετε τη διαδρομή – και θα διαπιστώσετε ότι ήδη έχετε διανύσει μεγάλη απόσταση!

ζώδια σήμερα 21/04 Ζυγός

Τα φρούτα στα χαμηλά κλαδιά δεν αποτελούν δέλεαρ για εσάς, αγαπητοί Ζυγοί! Προτιμάτε να σκαρφαλώνετε ψηλά και να κοπιάζετε για τη συγκομιδή σας. Όσο θαυμαστές κι αν είναι οι φιλοδοξίες σας, είστε βέβαιοι ότι το έπαθλο αξίζει τον κόπο; Πολλά μπορεί να περιπλεχθούν και γρήγορα, εξαιτίας μιας σύγκρουσης του Ήλιου με τον επιβλητικό Κρόνο. Αν δεν είστε προετοιμασμένοι για κάθε πιθανή τροπή, καλύτερα να αναβάλετε αυτή την αναρρίχηση… Σύντομα έπονται άλλες και πιο ουσιαστικές νίκες!

ζώδια σήμερα Σκορπιός

Προσέξτε τον τρόπο που δείχνετε την αγάπη σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Ίσως να γίνεστε υπερβολικά σκληροί, ακόμα κι αν θέλετε το καλύτερο για τους άλλους. Μα σύγκρουση του Ήλιου με τον αυστηρό Κρόνος, θα σας κάνει εξαιρετικά παρορμητικούς και ευέξαπτους. Αλλά ένα άτομο με εντελώς διαφορετική οπτική από τη δική σας, θα μπορούσε να γίνει πολύτιμος συνεργάτης. Γι’ αυτό αναζητήστε μέσα σας όσα είστε διατεθημένοι να δώσετε και μέχρι ποιου σημείου θα κάνετε υποχωρήσεις. Μετά περάστε στις συζητήσεις με καθαρή σκέψη και όχι με διάθεση αντιπαλότητας!

ζώδια σήμερα Τοξότης

Μήπως δεν τηρείτε όσο θα έπρεπε τους κανόνες και τα μέτρο, αγαπητοί Τοξότες; Μια σύγκρουση του αισιόδοξου Ήλιου με τον διαχειριστή Κρόνο, θα σας ωθήσει προς κάποια ανορθόδοξη διαδρομή προκειμένου να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Αλλά είναι απαραίτητο να έχετε μελετήσει κάθε στοιχείο λειτουργικότητας. Μην φτάσετε στο σημείο να απομονώσετε καίριους συνεργάτες ή να κάψετε πολύτιμες γέφυρες. Η οργάνωση και η σύνεση θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε περισσότερα!

ζώδια σήμερα Αιγόκερως

Είναι αλήθεια ότι το γέλιο αποτελεί φάρμακο για πολλές «παθήσεις», αγαπητοί Αιγόκεροι… Και λίγη ανεμελιά θα κάνει πολύ καλό στην ψυχολογία σας, καθώς ο εγωκεντρικός Ήλιος συγκρούεται με τον επικριτικό Κρόνο. Έχετε περάσει κι εσείς δυσκολίες τον τελευταίο καιρό, γι’ αυτό χρειάζεστε λίγη χαλαρότητα στις δραστηριότητές σας. Θα δείτε ότι θα αρχίσετε να επουλώνετε πληγές πιο εύκολα απ’ όσο νομίζατε!

ζώδια σήμερα Υδροχόος

Τα οικογενειακά δράματα είναι τα πιο έντονα, αγαπητοί Υδροχόοι! Αν νιώθετε τεταμένη την ατμόσφαιρα στο σπίτι, ευθύνεται μια σύγκρουση του Ήλιου με τον αυστηρό Κρόνο. Είναι πιθανό να βλέπετε ότι φτάνετε στα ίδια αδιέξοδα στους διαλόγους με τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Ίσως η αποφυγή κάποιων θεμάτων, να είναι ο μόνος τρόπος διατήρησης της ειρήνης υπό τις συνθήκες. Αν αναζητήσετε το κοινό έδαφος, ακόμα κι αν αφορά το φαγητό ή τι θα δείτε στην τηλεόραση. Λίγη ψυχραιμία από όλους, θα κατευνάσει τα πνεύματα για να επιστρέψει η ισορροπία!

ζώδια σήμερα Ιχθύες

Μην παρασυρθείτε από κάποια παροδική μελαγχολία ή ανησυχία, αγαπητοί Ιχθύες! Όσο σημαντικό κι αν είναι το μέλλον, πρέπει να φροντίσετε το παρόν για να φτάσετε εκεί. Μια σύγκρουση ανάμεσα στον Ήλιο και τον Κρόνου των λύσεων, μπορεί να στρέψει την προσοχή σας στη λογική. Έτσι δεν θα παρασύρεστε από τις καταστάσεις αλλά θα ασχολείστε με αυτά που βρίσκονται μπροστά σας. Πάντως το κάθε πρόβλημα αντιμετωπίζεται πιο εύκολα, όταν εντοπίζετε την πηγή που το προκαλεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365