Δευτέρα 20 Απριλίου 2020

Ευχαριστήριο Πρόεδρου Τ.Κ. Φούστανης Στέργιου Χύτα

Ευχαριστήριο 

Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη σε όλο τον κόσμο με υγεία!                   



Τώρα που η καραντίνα φτάνει στο τέλος της και για τις τελευταίες οικογένειες της Τ.Κ Φούστανης,θα ήθελα από την πλευρά μου να ευχαριστήσω τον Δήμο Αλμωπίας και τον Δήμαρχο  μας πού στάθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό μας.Την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας,το Α.Τ Αριδαίας και τον διοικητή που συντόνισε την ορθή τήρηση της καραντίνας,το Πυροσβεστικό Σώμα Αριδαίας.     

Ευχαριστώ την ομάδα του ΚΕΚΠ-Α, την ομάδα ΚΔΑΠμεΑ, την Βοήθειά στο Σπίτι,το εργοτάξιο του Δήμου Αλμωπίας,την ΔΗΚΕΑ  και όλους αυτούς τους ανθρώπους που στελεχώνουν τις παραπάνω υπηρεσίες.

Θέλω πάνω απ'όλα να ευχαριστήσω την καρδιά αυτής της επιχείρησης πού στήθηκε και δεν είναι άλλοι από τους εθελοντές.

Ευχαριστω Τάσο, Γιώργο, Βαγγέλη, Γιάννη, Μαρία, Μελίτα, Σταύρο, Μαρία, Χρήστο, Δημήτρη, Μάκη, Χρήστο, Ασημένια, Ντίνα, Βασίλη, Φώτη,Κουλη.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ    στους κατοίκους της Φούστανης που σεβάστηκαν την καραντίνα.

Τέλος ευχαριστώ όλους τους χορηγούς για τα είδη πρώτης ανάγκης πού μας προσέφεραν. 

Φυσικά τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη,είμαστε στην αρχή και γι'αυτό καλώ όλους τους Δημότες του Δήμου Αλμωπίας  να μένουνε σπίτι όπως έχω κάνει και εγώ ο ίδιος από τις 18 Μαρτίου,ώστε να προστατευτεί η υγεία όλων μας.
    
Επιπλέον θα ήθελα δημιουργηθεί ομάδα εθελοντών που να εξυπηρετεί όλα τα χωριά του Δήμου Αλμωπίας στα πλαίσια της κρίσης του κορωνοιου.

Με εκτίμηση
Ο πρόεδρος της ΤΚ Φούστανης.            ΧΥΤΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ

22 σχόλια:

  1. Ολοι απτης 18μαρτιου ειχατε να βγείτε. Συνχαρητηρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ηταν σε καραμπινα και αλλοι ρε ποιοι?

      Διαγραφή
    2. πρόεδρε παραιτήσου καλύτερα.εκει στον παοκ σε χρειαζοναται περισσοτερο

      Διαγραφή
    3. συγχαρητηρια για πιο λογο τους δινετε δεν ηταν υποχρεομενοι:

      Διαγραφή
    4. Όχι δεν ήταν υποχρεωμένοι...έδειξαν ανθρωπια...ενώ εσύ στ' αρχιδια σ'...

      Διαγραφή
  2. περνα τασχολια να τα πουμε να ησυζασουμε λιγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τωρα θυμήθηκες να βγεις να μιλησεις τοσο καιρο μας ειχες γραμμενους, ολο το χωριο δεν ενδιαφέρθηκες ουτε καν μια ενημέρωση να μας κάνεις τοσο μας εκτιμας, μονο τους δικούς σου ντροπη δεν ειναι αυτο αγαπη για το χωριο νττοπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντε να τελειώνει όλο αυτό με τον κορονοιο να έρθει η οικονομική κρίση που την παίζουμε στα δάχτυλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να σαι καλά πρόεδρε και εσύ και η οικογένεια σου και όλος ο κόσμος! Είσαι άξιος ανθρώπος και το έχεις αποδείξει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αργά ξύπνησε ο πρόεδρος...τόσο καιρό που ήταν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αριμπα εισαι ανωριμος αλλα και ανευθηνος ,οχι οτι οι αλλοι ειναι καλυτεροι αλλα εσυ το τερματισες.Δεν κανεις για προερδος αλλα ουτε για τσομπανης τρομαρα σου.Εχουν δικιο που βριζουν και δεν ειναι λιγοι.Τοσο καιρο δεν βγηκες να κανεις μια δηλωση και πιστεψε με θα το βουλωναν ολοι.Τωρα κατοπιν εορτης ευχαριστεις σαν προεδραρα στεριος χυτας ....γελαν και οι πετρες! Μεινε στα πανηγυρια καλυτερα,δεν το εχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κακοί είστε αντί να βαράτε παλαμάκια να αναρρώσουν οι άνθρωποι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε τι κοπροσκυλα κυκλοφορούν ανάμεσα μας! Αντί να δείξουν σεβασμό στους ασθενείς θέλανε θέαμα! Ρεμάλια ντροπή σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αιντε ρε κορονοιε που θες και σεβασμο

      Διαγραφή
    2. τα παλαμακια φιλε ηταν θεαμα και τσιρκο όχι μια ανακοινωση για την κατασταση του χωριου. να αλλαζουμε φωτογραφιες προφιλ και τραγουδακια ξεραμε

      Διαγραφή
  10. Να εμφανίζεται όλα τα σχόλια ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τέρμα κάτω υπάρχουν οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, πρέπει να ξέρετε πως τα πολύ προσβλητικά σχόλια δεν περνάνε...Επειδή είστε ανώνυμοι δεν σημαίνει πως αν κινήσουν διαδικασίες οι αρμόδιες αρχές δεν μπορούν να σας βρουν...οποτε γι αυτό κόβονται πολλά σχόλια, αν θέλετε να γράψετε κάτι μπορείτε να το κάνετε χωρίς προσβολές, βρισιές και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο..Ισχύει για όλα τα άρθρα αυτό, όχι μονο γι αυτο...Τονίζω και πάλι πως αν εγώ περάσω κάποιο σχόλιο που προσβάλει, βρίζει και θίγει κάποιον, αν αυτός που προσβάλλεται κάνει π.χ. μια μήνυση, η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος θα βρει από που προήλθε το σχόλιο...γι αυτό επειδή πολύ δεν το γνωρίζουν αυτό υπάρχει η επιλογή να κόψουμε ή όχι τα σχόλια...Ευχαριστούμε...

      Διαγραφή
  11. Εγω βλεπω οτι πολλα σχολια εχουν βρισιες οπως και εδω αλλα περνανε.. αυτα τα σχολια που βριζουν εστω και αν δεν ειναι συγκεκριμενα γιατι βγαινουν;;;Δεν περιεχουν προσβολες;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax!

    xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax ferte ta organa na anapsei to glenti

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365