Δευτέρα 20 Απριλίου 2020

Κορωνοϊός - Χαρδαλιάς: Τα μέτρα ισχύουν στο ακέραιο έως τις 27 Απριλίου

Κάναμε ένα σημαντικό βήμα

Κάναμε ένα σημαντικό βήμα ακόμη και τις μέρες του Πάσχα, δείχνοντας αξιοζήλευτη πειθαρχία, ανέφερε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.



Αυτό το Πάσχα θα το θυμόμαστε αν όχι για πάντα, τουλάχιστον γιαπολλά χρόνια, ως υπόδειγμα κοινωνικής υπευθυνότητας, σημείωσε ακόμη ο κ. Χαρδαλιάς, προσθέτοντας πως οι ελάχιστες εξαιρέσεις επιβεβαίωσαν τον κανόνα. Ανέφερε μάλιστα ω παράδειγμα το γεγονός ότι δεν χρειάστηκε η παρέμβαση της Αστυνομίας, πλην λίγων περιπτώσεων.

Ο κ. Χαρδαλιάς επανέλαβε ωστόσο πως τα περιοριστικά μέτρα ισχύουν στο ακέραιο ως τις 27 Απριλίου.

Η κυβέρνηση ετοιμάζεται με σχέδιο και μέθοδο για την άρση των μέτρων, κάτι που -όπως είπε ο κ. Χαρδαλιάς θα γίνουν βήμα-βήμα και προσεκτικά, όταν ξέρουμε ότι δεν θα ισχύουν όσα επέβαλαν τα μέτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365