Δευτέρα 20 Απριλίου 2020

Έφερε τα πάνω κάτω ο Τσιόδρας όταν έμαθε ότι τραυματίστηκε προσφυγόπουλο!

Μάθημα ανθρωπιάς από τον Σωτήρη Τσιόδρα!

Μάθημα ανθρωπιάς από τον Σωτήρη Τσιόδρα στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας», στο Πόρτο Χέλι, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του κλιμακίου του ΕΟΔΥ.


Νωρίτερα, στο Πόρτο Χέλι και το ξενοδοχείο «Γαλαξίας», στο οποίο φιλοξενούνται πρόσφυγες, βρέθηκε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ και ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον νέο κορονοϊό, Σωτήρης Τσιόδρας, καθώς μια Σομαλή έγκυος, που διαμένει εκεί, βρέθηκε θετική στον ιό. 

Η γυναίκα δεν έχει συμπτώματα και παραμένει στο ξενοδοχείο σε πλήρη απομόνωση από τους υπόλοιπους φιλοξενούμενους. 

Συνέβη, ωστόσο, κάτι άλλο, πολύ συγκινητικό, για όσους ήταν παρόντες εκεί.

Σύμφωνα με το newsit.gr, μόλις έφτασε στην περιοχή το κλιμάκιο, ο Σωτήρης Τσιόδρας συνάντησε ένα προσφυγόπουλο, που είχε ένα έγκαυμα. Αμέσως, λοιπόν, ο επικεφαλής λοιμωξιολόγος έφερε τα πάνω κάτω, ζητώντας να ενημερωθεί πώς συνέβη το ατύχημα και κάηκε το παιδί, και του απάντησαν ότι έγινε εντός της δομής. 

Αλλά δεν του έφτανε αυτό...

Κάλεσε, λοιπόν, να έρθει αμέσως ασθενοφόρο στο σημείο και στη συνέχεια αφιέρωσε χρόνο για να φροντίσει ο ίδιος το έγκαυμα του προσφυγόπουλου!

Μάθημα ανθρωπιάς από τον Σωτήρη Τσιόδρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365