Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

ΒΙΝΤΕΟ: Λουντέμια στον Εξαπλάτανο Αλμωπίας 30/06/1991

Δείτε το βίντεο του InPozar

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται πάντοτε το πρώτο σαββατοκύριακο μετά τον μεγαλοπρεπή εορτασμό της 15ης Αυγούστου. Αφορούν τριήμερο το οποίο δομείται ως εξής'' 


1η μέρα αφιερωμένη στα παιδιά και στην ψυχαγωγία τους με καινοτόμα παιχνίδια και δρώμενα.

2η μέρα΄ αφιερωμένη στην παράδοση του τόπου μας με χορευτικό πανόραμα παραδοσιακών χορών,πολιτιστικά αφιερώματα,και φυσικά εκτενές αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του Μενέλαου Λουντέμη.

3η μέρα μεγάλη συναυλία με σπουδαίους ερμηνευτές,προσιτή σε όλο τον κόσμο χάρη στο ελάχιστο-συμβολικό κόστος της.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στον πανέμορφο χώρο του προαυλίου του Γυμνασίου-Λυκείου Εξαπλατάνου που φέρει το όνομα του Λογοτέχνη.

Πέρα απο τις ετήσιες εκδηλώσεις,ο μορφωτικός σύλλογος Εξαπλατάνου δραστηριοποιείται σε κάθε κοινωνικό τομέα,και τα έσοδα των κερδών διοχετεύονται σε κοινωφελή έργα.

Δείτε το βίντεο του InPozar:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365