Σάββατο 11 Απριλίου 2020

Ευχάριστα νέα από Όρμα: ΑΡΝΗΤΙΚΟ το νεο τεστ του 39χρονου και ολων των ύποπτων κρουσμάτων

Τα δείγματα από τις άμεσες επαφές του 40χρονου βγήκαν όλα αρνητικά

Μία πολύ ευχάριστη είδηση έρχεται από την Τ.Κ. της Όρμας.


Το δεύτερο τεστ που υποβλήθηκε ο 39χρονος βγήκε αρνητικό, ενώ θα κάνει και ένα ακόμα τρίτο για υπάρχει μεγαλύτερή σιγουριά.

Επίσης τα δείγματα από τις άμεσες επαφές του 39χρονου βγήκαν και αυτά όλα αρνητικά, κάτι το οποίο έφερε χαμόγελα στο χωριό αλλά και σε όλη την Αλμωπία.  

5 σχόλια:

  1. Δόξα το Θεό. Ανάσταση για την οικογένεια !! Αμήν Ο Θε μας αγαπάει όλους μας ας δείξουμε πίστη αγάπη και προσευχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού μας αγαπάει όλους όπως λες, τότε γιατί άφησε να αρρωστήσουν περισσότεροι από ένα εκατομμύριο άνθρωποι και να πεθάνουν περισσότερα από εκατό χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο; Άρα δεν μας αγαπάει όλους.

      Διαγραφή
    2. Εσυ 9:58 ποσες φορές το σταυρώνουμε κάθε μέρα το Χριστό;;;Σκέψου λίγο... Θα μπορουσαν να ήταν περισσοτερα τα κρουσματα και οι θάνατοι αλλά πιστεψε πως εμάς τους Έλληνες μας έχει μια παραπανω αδυναμία.

      Διαγραφή
    3. Κούνα λίγο το κεφάλι σου. Πιστεύεις στον Χριστό αλλά εμάς τους Έλληνες μας έχει αδυναμία. Λογικό μου φαίνεται.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365