Τρίτη 21 Απριλίου 2020

ΔΗ.Κ.Ε. Αλμωπίας: Πρόσληψη 3 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου - Δείτε τις ειδικότητες

Ανακοίνωση

Για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.


Η ΔΗ.Κ.Ε.Αλμωπίας, ύστερα από την υπ’ αριθ. 14/2020 απόφαση του Δ.Σ.    ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου δύο [2] μηνών, μέσα σε συνολικό διάστημα δώδεκα (12) μηνών, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών αναγκών λόγω της απρόβλεπτης πανδημίας του ιού covid-19 και έλλειψης προσωπικού, με την εξής ειδικότητα και αριθμό ατόμων:

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ
ΠΕ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ 1
ΠΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ 1
ΥΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΒΟΗΘΩΝ 1

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλλουν συμπληρωμένο το έντυπο της αίτησης μαζί με τα αναφερόμενα σ’ αυτό απαραίτητα δικαιολογητικά, συνοδευόμενο από τη σχετική υπεύθυνη δήλωση, αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά στο E-MAIL: dimotikialmopias@gmail.com της ΔΗ.Κ.Ε.Αλμωπίας κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, μέσα σε προθεσμία τεσσάρων [4] ημερολογιακών ημερών από την ανάρτησή της, στην ιστοσελίδα του Δήμου Αλμωπίας. 
*Οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με την παρούσα Ανακοίνωση θα γίνεται μόνο ηλεκτρονικά.

Ήτοι μέχρι και την 24/04/2020. 
 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ         
ΔΗ.Κ.Ε.ΑΛΜΩΠΙΑΣ 

ΛΕΜΟΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365