Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

Πέθανε η 78χρονη από την Φούστανη που διαγνώστηκε με κορωνοϊό

Είναι ο πρώτος θάνατος από τον κορωνοϊό στην Πέλλα

Κατέληξε πριν λίγη ώρα η 78χρονη από την Φούστανη που διαγνώστηκε χθες με κορωνοϊό.


Η άτυχη γυναίκα είχε υποκείμενα νοσήματα και δυστυχώς δεν άντεξε και άφησε την τελευταία της.

Είναι ο πρώτος θάνατος σε άνθρωπο που έχει διαγνωστεί με τον κορωνοϊό στην Πέλλα.

Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας προς την οικογένεια της πνοή.

22 σχόλια:

  1. Θερμά συλλυπητήρια, πολύ κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γτ δν λέτε τν Αλήθεια ότι η γυναίκα έπαθε εγκεφαλικό έπεσε έσπασε τν λεκάνη της κ ξαφνικά είχε κ τν ιό...τρομοκρατείται τν κόσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το άρθρο αναφέρει ότι είχε υποκείμενα νοσήματα οπότε δεν τρομοκρατεί τον κόσμο!

      Διαγραφή
  3. Αρα το οικειο περιβάλλον μεταλλάχθηκε σε δημόσιο... Φυλαχτειτε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο θανατος ειναι απο εγκεφαλικο και οχι απο τον κορωνοιο .δεν ηταν καν διασωληνομενη.μην σπερνετε το πανικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποιός της επέτρεψε να μετακινηθεί από Θεσσαλονίκη στη Φούστανη μέσα σ αυτό το κρίσιμο 15μερο ? όλοι είπαν ότι ήρθε τις τελευταίες μέρες...

      Διαγραφή
  5. Απο αυτα που διαβαζω δηλαδη,κανουμε οτι μπορουμε για να ανεβασουμε στατιστικα τους θανατους απο κορονοιο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απ ότι βλέπω είστε όλοι γιατροί, έχετε και το ιστορικό της γυναίκας και βγάλατε πόρισμα από τι πέθανε. Το θέμα είναι ότι βγήκε θετική στον κορονοϊό. Αντε με τους κομπλεξικους της φουστανης που λένε και ξανά λένε μη γίνεται στόχος το χωριό. Μόνοι σας το κάνετε στόχο. Αυτό σας νοιάζει μη γίνει στόχος το χωριό, το ότι υπήρχαν κρούσματα κορονοϊου και επιμενατε ότι είναι κάτι άλλο δεν σας ενοχλεί. Αυτό η νοοτροπία σας είναι πιο επικίνδυνη από τον κορονοϊό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οχι γίνατε εσείς γιατροί που ανεβάζει ο καθένας ότι θέλει .. προπαγάνδα είστε .. εσείς έχετε χολέρα οχι κορονοιο .. που για 4 κρούσματα έκλεισαν το χωριό αντί να κλείσουν κ να προφυλάξουν την οικογένεια που έχει τον ιό ... άσχετοι όλοι

      Διαγραφή
    2. 1:58 είσαι με τα καλά σου??? Πόσα κρούσματα έπρεπε να έχει το χωριό σου δηλαδή για να το βάλουν σε καραντίνα? 104? Μια γυναίκα πέθανε από εγκεφαλικό! Οκ το πέθανε από εγκεφαλικό και όχι από κορωναϊο. Το γεγονός ότι είχε τον ιό και δεν το ήξερε δεν σου κάνει καμία αίσθηση? Τα κρούσματα στο χωριό σού σε λίγες μέρες θα πολλαπλασιάζονται και αυτό θα γίνει γιατί υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ακριβώς το ίδιο μυαλό με το δικό σου. Να παρακαλάς να μήν έχει εξαπλωθεί ο ιός και εκτός του χωριού σού! Από ότι ακούγεται κυκλοφορούσαν πολύ χωριανοί σόι στην Αριδαία της τελευταίες δυο τρεις μέρες. Αλίμονο σάς, θα είστε για κρέμασμα!!!

      Διαγραφή
    3. Άσε και μέσα από το χωριό τους βγαίνουν οι φήμες για τις μαζωξεις τους σε σπίτια. Προσπαθούν να μαζέψουν τα αμάζευτα. Το εγκεφαλικό μπορεί να οφείλεται και στον κορονοϊό, η γυναίκα βρέθηκε θετική. Αφού δεν έκατσαν σε καραντίνα όπως όλοι μας έχουμε δεν έχουμε συμπτώματα τώρα θα κάτσουν υποχρεωτικά.

      Διαγραφή
  7. μηπως ο κορωνοιος προκαλεσε το εγγεφαλικο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το εγκεφαλικό από τι προήλθε γιατρέ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο κορονοϊός κάνει θρομβωσεις και προκαλεί εγκεφαλικό για εσένα που ρωτάς και ειρωνεύεσαι

      Διαγραφή
    2. Πολυ σωσστα...πεταει μικρα πηγματα αιματος σε αγγεια ειτε του εγκεφαλου οπως επαθε η ατυχη γυναικα ή πεταει πηγματα στα πνευμονια ....αιτια θανατου κάποιων αλλων ανθρωπων!!! Φουστανιωτες μαζευτητε....τωρα φοβαστε μην σας λερωσει τα μητρωα σας ο κορονοιος?? Μεχρι πριν λιγες μερες σουλα τσες κανατε....τοσο ανεγκεφσλοι!!!! Ελεος!!

      Διαγραφή
    3. μόνο οι γιατροί ξέρουν απο τι προέρχεται το εγκεφαλικό? ξυλοκόπος είσαι ?

      Διαγραφή
  9. Αυτό που κάνετε μερικοί στα σχόλια είναι απαράδεκτο.μια λετε πως δεν ήταν από την Φούστανη μια πως έφυγε από εγκεφαλικό. Με σκοπό να δημιουργήσετε κλίμα ότι όλα στο χωριό είναι καλά. Δεν νομίζω όμως να ξέρετε πιο πολλά από τους γιατρούς και τους ειδικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλά είστε σοβαροί;; Από τη στιγμή που είναι διεγνωσμένο περιστατικό φυσικά και φταίει ο κορωνοϊός που έφυγε. Ο οργανισμός δεν άντεξε και παραιτήθηκε, άσχετα από τον τρόπο που έγινε. Στον καρκίνο τι γίνεται; Εμφράγματα και εγκεφαλικά γιατί χάνεται η μάχη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εκεί στην Φουστανη καλό θα είναι να αποδεχθείτε ότι έχετε πρόβλημα. Μόνο έτσι θα βγείτε το συντομότερο από αυτή την κρίση. Αν πιστεύετε ότι όλα είναι καλά τότε δυστυχώς υπάρχει πρόβλημα. Δεν είστε γιατροί δεν ξέρετε το ιστορικό του καθενός..αν κάποιος διάγνωση με κορωνοιο και έχει αλλα νοσήματα τότε ο χρόνος ζωής του μειώνετε σημαντικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Που είναι η πολιτική προστασία του νόμου; ένας να ενημερώνει επίσημα δεν υπάρχει; όλες οι νοσοκόμες ξέρουν δεν ξέρουν δίνουν ειδήσεις στα σαιτ. Σοβαρευτητε επιτέλους όλοι. Και σεις σαν μέσα ενημερώσεις μη περνάτε όλα τα σχόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν μπορώ να ακούω αλλά παλαβα... ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει πεθάνει αποκλειστικά και μόνο από τον ιό... Όλοι μα ΌΛΟΙ είχαν και άλλα προβλήματα υγείας που ακόμα και ενα απλό κρύωμα θα κατέληγαν... Αλλά εκεί... Ο, τι τρομοκρατεί τον κόσμο και "ππυλαει" ασχέτως αν είναι αλήθεια ή ψέματα το λέμε... Λίγο σεβασμός επιτέλους στους νεκρούς δεν βλάπτει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι, κανείς δεν πεθαίνει αποκλειστικά από τον κορονοϊό, όλοι όσοι έχουν πεθάνει μέχρι στιγμής είχαν υποκείμενα νοσήματα. Η γυναίκα ποιος ξέρει πόσες μέρες το είχε, μπορεί και πάνω από μια εβδομάδα, είχε σοβαρά προβλήματα υγείας και κατέληξε. Δεν πέθανε από κορονοϊό, ο κορονοϊός της επιβαρύνε την κατάσταση.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365