Κυριακή 12 Απριλίου 2020

Κορονοϊός: Άλλοι τρεις νεκροί στην Ελλάδα – 96 συνολικά

Τρεις συμπολίτες μας, που είχαν προσβληθεί από κορονοϊό, κατέληξαν τις τελευταίες ώρες

Τρεις άνδρες κατέληξαν τις τελευταίες ώρες. 2.081 τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας έως τις 11 Απριλίου.

 
Τρεις συμπολίτες μας, που είχαν προσβληθεί από κορονοϊό, κατέληξαν τις τελευταίες ώρες. Πρόκειται για τρεις άνδρες, εκ των οποίων οι δύο νοσηλεύονταν στο “Σωτηρία” και ο ένας στο ΑΧΕΠΑ.

Πλέον, οι νεκροί από κορονοϊό στη χώρα μας είναι 96. Μέχρι χθες, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας ήταν 2.081.

Σύμφωνα με στοιχεία που παραθέτει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η Ελλάδα βρίσκεται πλέον στην 52η θέση παγκοσμίως σε συνολικό αριθμό διαγνωσμένων κρουσμάτων, έναντι της 43ης που βρισκόταν πριν μία εβδομάδα. Είναι επίσης 17η στην Ευρωπαϊκή Ένωση, όπως και την προηγούμενη Κυριακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365