Κυριακή 12 Απριλίου 2020

Στους 98 οι νεκροί από τον φονικό ιό στην Ελλάδα - Κατέληξαν δύο άνδρες στο ΝΙΜΙΤΣ

Οι δύο άτυχοι ηλικιωμένοι έπασχαν από υποκείμενα νοσήματα

Αυξητική τάση παρουσιάζει ο αριθμός των νεκρών από κορωνοϊό στην Ελλάδα φτάνοντας τους 98.


Δύο άνδρες, ηλικίας 85 και 87 ετών, άφησαν την τελευταία τους πνοή το βράδυ του Σαββάτου, στο νοσοκομείο ΝΙΜΤΣ όπου νοσηλεύονταν.

Οι δύο άτυχοι ηλικιωμένοι έπασχαν από υποκείμενα νοσήματα.

Στο συγκεκριμένο νοσοκομείο νοσηλεύονται αυτήν την ώρα 13 ασθενείς με κορωνοϊό.

7 σχόλια:

  1. Ποιον ΦΟΝΙΚΟ βρε. Πάτε καλά; μετά από ένα μήνα ακόμη τον αποκαλείτε φονικό τον ιό; είστε με τα καλά σας; τον ιό της γρίπης γτ δεν τον αποκαλείτε φονικό ρεεε; που έχει σκοτώσει όλο το χειμώνα χιλιάδες. και ξέρω ότι δν θα δημοσιευτεί το σχόλιο μου. Αλλά για σας το βάζω να το δείτε εσείς οι διαχειριστές της 365.Ακουσε εκεί φονικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από τους επιστήμονες έχει χαρακτηριστεί πανδημία και φονικος ιός με βάση αυτά που γίνονται σε όλο τον κόσμο....οι επιστήμονες του πληκτρολογίου μπορούν να λένε τα δικα τους..εμείς όμως οφείλουμε να ακούσουμε τους πραγματικούς επιστήμονες, που αν τους ακούγατε και εσεις σίγουρα θα καταλαβαίνατε την διαφορά της κοινής γρίπης με αυτόν τον ιο...ευχαριστούμε...

      Διαγραφή
  2. Ναι συμφωνώ με αυτά που λες. Αλλά εγώ που παρακολουθώ και ειδήσεις και site δεν είδα πουθενά να αποκαλούν τον covid-19 σαν φονικό ιό covid-19. Τον αποκαλούν σαν covid-19.τελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην βόρεια Ιταλία,Ισπανία, Γαλλία,Αμερική Αγγλία δεν βλέπεις τι γίνεται?
    Δεν έχουν που να τους θάψουμε
    Εσύ μετά από όλα αυτά νομίζεις δεν τρέχει τίποτα.
    Όλα στημένα?
    Είσαι ωραίος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είπα εγώ ότι όλα είναι στημενα;;; το γράφει πουθενά το στημενα σε αυτά που λέω;;; εγώ απλά είπα να μην αποκαλείτε φονικό. Τρομοκρατειτε περισσότερο τον κόσμο. Φυσικά και βλέπω κύριε εξυπνάκια τι γίνεται στις άλλες χώρες.Και ποιος είπε ότι νομίζω ότι δν τρέχει ττπ. Φυσικά κ ξέρω. Για αυτό βουλωνε κ να σκέφτεσαι πριν απαντήσεις.

      Διαγραφή
  4. ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΛΙΓΟΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ .ΤΟ ΦΟΝΙΚΟΣ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ είμαι Ανευθυνος ρε παπαρα που από τότε που μπήκαν τα μέτρα έχω να βγω έξω; ναι το φονικός με ενόχλησε γιατί έτσι τρομοκρατειτε πιο πολύ τον κόσμο. Δεν χρειάζεται πανικός το έχουμε πει χιλιάδες φορές. Σε λίγο θα σε ενοχλήσει που αναπνέουμε κιόλας ρε φίλε. Ούτε την γνώμη μας δεν μπορούμε να εκφράσουμε; και στην τελική δν είπα κάτι κακό. Και έχω συμφωνήσει με αυτά που μου είπε ο διαχειριστής. Για αυτό βούλωσε το.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365