Σάββατο 11 Απριλίου 2020

Πρόεδρος Όρμας στο Aridaia365.gr: Δεν υπάρχει κρούσμα στην Όρμα, το χωριό είναι καθαρό

Στην Όρμα δεν υπάρχει κρούσμα, το χωριό μας είναι καθαρό

Άμεση ήταν η αντίδραση του προέδρου της Τ.Κ. Όρμας Αθανάσιου Σταύρου, μετά το αρνητικό τρίτο δείγμα του 39χρονου χωριανού του. 

Ο κ. Σταύρου έκανε στο Aridaia365.gr την παρακάτω δήλωση:



Μόλις ενημερώθηκα για τα ευχάριστα νέα. Ο 39χρονος συγχωριανός μου και στην τρίτη εξέταση του δείγματος αποδείχθηκε πως ήταν αρνητικός στον κορονοϊο. Αυτό σημαίνει πως στην Όρμα δεν υπάρχει κρούσμα, το χωριό μας είναι καθαρό. Σε αυτή την μάχη με αυτή την αρρώστια δεν έχει τελειώσει τίποτα, πρέπει όλοι να προσέχουμε για να έχουμε ένα όμορφο καλοκαίρι, λίγη υπομονή ακόμα"

7 σχόλια:

  1. Μηπως βιαστηκατε να μιλησετε ολοι σας πριν βγουν καλα καλα τα αποτελεσματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πως γίνεται αυτό το πρώτο να βγει θετικό και τα άλλα δύο αρνητικά; όλα είναι μουφες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε μία μέρα δεν γίνονται 3 τεστ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιός σου είπε ότι έγιναν τρία τεστ σε μία μέρα??? Πες μία καλή κουβέντα για ένα παλικάρι που σηκώνει το σταυρό του εδώ καί αρκετό καιρό!!! Θα έπρεπε να ξέρεις ότι ο άνθρωπος αυτός σύν της άλλης έχει και δύο παιδιά νηπιακής ηλικίας!!! Θα σου απαντούσα δε ποιο σκληρή γλώσσα λέγοντας σου και μερικά γαλλικά αλλά δεν θα κοβόταν το σχόλιο μου!!!!

      Διαγραφή
  4. Το πρώτο τεστ εγινε την Τρίτη και βγήκε το αποτέλεσμα την Τετάρτη θετικό. Την Πέμπτη(δύο μέρες μετά από το πρώτο) έγινε το δεύτερο τεστ το οποίο βγήκε αρνητικό την Παρασκευή.. Την Παρασκευή έγινε το τρίτο το οποίο βγήκε το Σάββατο αρνητικό.. Το πρώτο ή μπορεί αν βγήκε λάθος(πιθανόν), ή ο ασθενής να ήταν στις τελευταίες μέρες τις νόσου, χωρίς να έχει συμπτώματα όλες τις άλλες μέρες, χωρίς δηλαδή να το καταλάβει και μετά από δυο μέρες που έκανε το δεύτερο να το είχε ξεπεράσει(πιθανόν και αυτό).. Οπως και να χει σημασία εχει πως αρνητικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σταματήστε λιγο.....να μαλωνετε .Το σημαντικό είναι ότι ο Γιάννης είναι αρνητικός.Σταματήστε να μιλάτε και αφήστε τον να δώσει αλλη μαχη.
    Αυτη που τον τρέχουν απο εδω και απο κει ,εδω και δυο μήνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πες τε όλοι ένα περαστικά στο παλικάρι πες κ μια προσευχή γιαυτον, και μην ξεκατινιαζεστε όλοι. Ντροπή μας . Αυτές τις δύσκολες μέρες που ζούμε πρέπει να είμαστε όλοι εννομενοι όχι κουτσομπολιδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365