Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

Κορωνοϊός: Τα σενάρια για την άρση των μέτρων - Πότε ανοίγουν καφέ, μπαρ και παραλίες

Ο μεγάλος γρίφος, η μεγάλη δυσκολία βρίσκεται στα σχολεία

Το τελικό σχέδιο για την άρση των μέτρων θέλει μέχρι την Παρασκευή στο γραφείο του, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος θα το μελετήσει το προσεχές Σαββατοκύριακο και έπειτα τη Δευτέρα (27/4) αναμένεται το μήνυμά του προς τους πολίτες.



Σύμφωνα με τις εισηγήσεις και τα πρώτα σχέδια που έχουν γίνει, στις 4 Μαΐου αναμένεται να ανοίξουν κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής, αλλά και τα εμπορικά καταστήματα, μικρά σε τετραγωνικά.

Ο μεγάλος γρίφος, η μεγάλη δυσκολία βρίσκεται στα σχολεία. Υπάρχει, άλλωστε, διχογνωμία τόσο στην επιτροπή λοιμωξιολόγων όσο και στην Κυβέρνηση. Σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η 11η Μαΐου για τα μαθήματα της Γ’ Λυκείου, ώστε οι πανελλήνιες να γίνουν στο τέλος Ιουνίου.

Πολυκαταστήματα πάνε για μετά τις 20 Μαΐου, ενώ εστιατόρια, καφέ και μπαρ υπολογίζονται από τις 25ης Μαΐου έως την 5η Ιουνίου, ενώ παραλίες και οργανωμένες πλαζ από την 1η Ιουνίου έως τις 10 Ιουνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365