Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

Συγκλονίζει ο προπονητής του Αερωπού Γιάννης Πηλαλίδης: "Δεν γίνεται, δεν είναι σωστό, όχι δεν πρέπει να είναι έτσι!"

Διαβάστε πως αποχαιρέτησε τον παίκτη του Τάσο Μαυρόπουλο

Διαβάστε πως αποχαιρέτησε τον παίκτη του Τάσο Μαυρόπουλο που έφυγε τόσο νωρίς, ο προπονητής του Αερωπού Έδεσσας Γιάννης Πηλαλίδης:



Είναι αβάσταχτος ο πόνος και η στεναχώρια, τα συναισθήματα ασχημάτιστα για να μπορέσουν να εκφραστούν. Ένα τεράστιο ¨ΓΙΑΤΙ¨ πλανιέται στις καρδιές μας και μας βγάζει μια τεράστια θλίψη, ένα δυσαναπλήρωτο κενό και έναν απεριόριστο θυμό.

Ένας νέος άνθρωπος γεμάτος ¨ζωή¨, αξιαγάπητος και αληθινός αγωνιστής. Πάλεψε από μικρός και δούλεψε για να πετύχει, και τα κατάφερνε όπως έπρεπε γιατί ήταν Μάγκας… Έχοντας σαν εφόδια πάντα το ήθος, την καλοσύνη και την ευγένεια που τον χαρακτήριζε, ένα παιδί καλλιεργημένο, με άποψη για την ζωή και με ένα πηγαίο έξυπνο χιούμορ για την ηλικία του.

Έφυγε από κοντά μας ο Τασούλης μας… ο Brooklyn… το παιδί μας… Δεν γίνεται, δεν είναι σωστό, όχι δεν πρέπει να είναι έτσι!

Εκπροσωπώ μια ομάδα, που ποτέ δεν ήταν μια απλή ομάδα, περισσότερο της ταιριάζει ο όρος ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, και ήμουν πραγματικά περήφανος για αυτό.

Ποτέ όλα αυτά τα χρόνια όμως δεν σκέφτηκα ότι θα βρισκόμουν σε αυτή την οδυνηρή θέση, να πρέπει να αποχαιρετήσω ένα παιδί μου.

Τα λόγια περισσεύουν.

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του, οι σκέψεις όλων μας είναι μαζί τους , αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Καλό ταξίδι Τασούλη θα ζεις για πάντα στις καρδιές  μας ¨δικέ μου¨

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365