Κυριακή, 12 Απριλίου 2020

Ανάγκη για αίμα για συμπολίτη μας από την Καρυώτισσα Πέλλας

SOS

Ο Παπαδόπουλος Κώστας του Σπύρου, συμπολίτης μας από το τοπικό χωριό της Καρυώτισσας διαγνώστηκε αυτές τις ημέρες με Λευχαιμία και χρειάζετε επειγόντως αίμα και αιμοπετάλια. Νοσηλεύετε στο στρατιωτικό νοσοκομείο 4-24 και η ομάδα αίματός του είναι Ρέζους Θετικό ( Α + ).

Παρακαλώ όποιος διαβάζει αυτή τη δημοσίευση να την κοινοποίησει άμεσα και να ειδοποιήσει όποιον γνωστό έχει για να απευθυνθεί στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365