Τρίτη 14 Απριλίου 2020

Προσφορά υγειονομικού υλικού στο ΕΚΑΒ και ΔΗΚΕΑ Αλμωπίας από «Ακρίτες Αλμωπίας»

Η υγεία είναι αγαθό ανεκτίμητης αξίας

Ο Π.Λ.Ο «Ακρίτες Αλμωπίας» νοιώθοντας βαρύ το χρέος της προσφοράς προς το συνάνθρωπο πρόσφερε υλικά άμεσης ανάγκης υγειονομικού περιεχομένου, στο ΕΚΑΒ  και στην ΔΗΚΕΑ Αλμωπίας.



Η πράξη αυτή από μέρους του συλλόγου έχει σκοπό να απαλύνει στο ελάχιστο τον καθημερινό αγώνα των σκληρά εργαζόμενων στον τομέα Υγείας ανθρώπων, ενάντια στα προβλήματα που ανακύπτουν καθημερινά τις δύσκολες μέρες που βιώνουμε λόγω  της πανδημίας.

Η υγεία είναι αγαθό ανεκτίμητης αξίας. Η Ανάσταση του κυρίου να ενδυναμώσει τις σχέσεις των ανθρώπων και να τις εμπλουτίσει με αξίες προς όφελος της ανθρωπότητα;

Καλή Ανάσταση!
Το Δ.Σ. του συλλόγου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365