Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

Εκοιμήθη ο αγαπημένος ιερέας της Αλμωπίας Πατέρας Νικόλαος Πόπτσης

Αιωνία του η μνήμη

Εκοιμήθη ο αγαπημένος ιερέας της Αλμωπίας Πατέρας Νικόλαος Πόπτσης που για περισσότερα από 40 χρόνια κράτησε ψηλά την πνευματική ζωή του τόπου με την γνώση, την αγάπη και την ταπεινότητά του.



Ακόμα και ως εκπαιδευτικός αγαπήθηκε πολύ από τους μαθητές του. 

Ήταν ο αγαπημένος θεολόγος των παιδιών που με την γλυκύτητα και τις στοργικές συμβουλές του τα έφερε κοντά του. Χειροτονήθηκε  το 1968 και γρήγορα ανέλαβε ως ιερέας του ναού Αγ.Νικάνδρου και Ιωαννικίου της Αριδαίας. 

Το 1980 ολοκλήρωσε τις σπουδές στο ποιμαντικό τμήμα της θεολογίας του Α.Π.Θ. και έκτοτε δίδαξε στα σχολεία της περιοχής μας. 

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα γίνει σήμερα το απόγευμα στον Ιερό ναό Αγ.Νικάνδρου και Ιωαννικίου. 

Αιωνία του η μνήμη.

4 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365