Πέμπτη 23 Απριλίου 2020

Κορωνοϊός: Δύο οι νεκροί στην κλινική «Ταξιάρχαι» στο Περιστέρι

Τα κρούσματα κορωνοϊού στην κλινική του Περιστερίου είναι 28

Δύο οι θάνατοι που σημειώθηκαν στην ιδιωτική κλινική «Ταξιάρχαι» στο Περιστέρι, όπου εντοπίστηκαν θετικά κρούσματα κορωνοϊού. 



Τα κρούσματα κορωνοϊού στην κλινική του Περιστερίου είναι 28, 11 στους εργαζομένους, 13 σε τροφίμους, και τέσσερα κρούσματα βάσει των οποίων σήμανε συναγερμός.

"Οι επιστημονικοί υπεύθυνοι θα ελεγχθούν και ποινικά και πειθαρχικά για πιθανές ευθύνες ή αμέλεια στην τήρηση των διαδικασιών” ξεκαθάρισε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση διέταξε ο προϊστάμενος της εισαγγελίας πρωτοδικών Αθηνών Βαγγέλης Ιωαννίδης για να αναζητηθούν ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες των υπευθύνων της ιδιωτικής κλινικής στο Περιστέρι όπου ασθενείς και υπάλληλοι διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.  

Ο Αλέξανδρος Κοκκινάκης, διευθυντής της ιδιωτικής κλινικής, ανέφερε στον ΣΚΑΪ ότι κάνεις ασθενής νοσηλευόμενος σε άλλο τμήμα εκτός του τεχνητού νεφρού δεν έχει έστω και ένα κρούσμα. “Όσοι είναι θετικοί στον κορωνοϊό είναι προφανώς γιατί κάνανε μαζί αιμοκάθαρση” είπε ο κ. Κοκκινάκης. 

Πηγή: skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365