Τρίτη 14 Απριλίου 2020

Απαγόρευση κυκλοφορίας ΙΧ το βράδυ της Ανάστασης και την Κυριακή του Πάσχα σκέφτονται στο Μαξίμου

Σύμφωνα με την Καθημερινή, ένα από τα σενάρια που εξετάζονται είναι η απαγόρευση κυκλοφορίας των Ι.Χ.

Ακόμα και απαγόρευση κυκλοφορίας των ΙΧ εξετάζουν στην κυβέρνηση ως ύστατο μέτρο για τις μέρες του Πάσχα. Ποιες μέρες και ποιες ώρες θα ισχύσει το μέτρο αυτό.

 
Σε κάθε ευκαιρία κυβερνητικοί αξιωματούχοι, από τον Στέλιο Πέτσα μέχρι και το Νίκο Χαρδαλιά δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να γίνουν ακόμα πιο σκληρά τα μέτρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας τις μέρες του Πάσχα.

Σύμφωνα με την Καθημερινή, ένα από τα σενάρια που εξετάζονται είναι η απαγόρευση κυκλοφορίας των Ι.Χ. το βράδυ της Ανάστασης και ανήμερα το Πάσχα. Και αν τελικά αποφασισθεί, τότε η απαγόρευση θα τεθεί σε ισχύ από το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, μετά τις 8, που κλείνουν τα καταστήματα.

Το ενδεχόμενο για πιο αυστηρά μέτρα άφησε ανοικτό ο Στέλιος Πέτσας, μιλώντας στο Live News και το Νίκο Ευαγγελάτο το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας.


Και όλο αυτό θα συμβεί προκειμένου να αποφευχθούν μεγάλα τραπέζια σε σπίτια συγγενών και φίλων τόσο το βράδυ της Ανάστασης όσο και την Κυριακή του Πάσχα.

Ο λόγος που γίνονται όλα αυτά είναι ένας και σοβαρός: Η εβδομάδα που διανύουμε είναι η πιο κρίσιμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365