Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020

Ανακοίνωση Νοσοκομείου Γιαννιτσών

Ανακοίνωση

Σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές,  όπου όλοι οι άνθρωποι της υγείας, γιατροί, νοσηλευτές, το παραϊατρικό προσωπικό, οι διασώστες του ΕΚΑΒ, οι διοικητικοί υπάλληλοι, δίνουμε μια πολύ μεγάλη μάχη, χειρονομίες σαν και αυτή του συντοπίτη επιχειρηματία των Γιαννιτσών κου Παύλου Κρουσταλέλη, ιδιοκτήτη της εταιρείας «ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΚΡΟΥΣΤΑΛΕΛΗΣ-SPECIAL TRANSPORTS.» με αποδέκτη το Νοσοκομείο Γιαννιτσών, μόνο θετικά συναισθήματα ευγνωμοσύνης μας γεννά.Συγκεκριμένα:
Στο πλαίσιο εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, ο επιχειρηματίας κος Παύλος Κρουσταλέλης, ύστερα από επικοινωνία με τον Αναπληρωτή Διοικητή της Νοσοκομειακής Μονάδας Γιαννιτσών του Γενικού Νοσοκομείου Πέλλας, προέβη σε παραχώρηση χρήσης ενός ΙSO BOX (ειδικός θάλαμος), που θα τοποθετηθεί στον αύλειο χώρο του Νοσοκομείου. Ο θάλαμος αυτός έχει τη δυνατότητα μόνωσης περιστατικών ή τη δυνατότητα εξέτασης ύποπτου περιστατικού, ώστε να μην εισέρχεται στο υπόλοιπο Νοσοκομείο, έως ότου διευκρινιστεί τι περιστατικό είναι, το οποίο θα διευκολύνει πολύ τους επαγγελματίες υγείας στο έργο τους.

Η γενναιόδωρη αυτή πράξη του κου Κρουσταλέλη δηλώνει ότι οι πολίτες συναισθάνονται τον αγώνα που δίνουν οι άνθρωποι που στέκονται όρθιοι στα Νοσοκομεία της χώρας και δεν είναι άλλοι από τους εργαζόμενους σε αυτά,

Ένα μεγάλο Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω  στον κ. Παύλο Κρουσταλέλη.
Ένα μεγάλο Π Α Ρ Α Κ Α Λ Ω σε όλους τους πολίτες της περιοχής μας να μας βοηθήσουν με το  να    
Μ Ε Ι Ν Ο Υ Ν    Σ Τ Ο     Σ Π Ι Τ Ι.

Ζητούμε  για μία ακόμη φορά από όλους, να στηρίξουν αυτούς, που δίνουν αυτή την τεράστια μάχη και να μείνουν σπίτι τους. Να προσέξουν τους εαυτούς τους, τις ευπαθείς ομάδες, τους ανθρώπους οι οποίοι πλήττονται περισσότερο από αυτή την κρίση Δημόσιας Υγείας.
Εμείς, από την πλευρά μας,  είμαστε έτοιμοι και συνεχίζουμε να εργαζόμαστε, οργανώνοντας συνεχώς τις Υπηρεσίες μας, ώστε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις αυτής της κρίσης.                                         

Ο  ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
του Γ.Ν. ΠΕΛΛΑΣ - Ν.Μ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΟΓΓΟΣ
                                                                                           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365