Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

Συναγερμός στο Κρανίδι για μετανάστριες που εκδίδονταν

Οι αρχές αντιλαμβάνονται ότι η διαδικασία ιχνηλάτησης καθίσταται πλέον πάρα πολύ δύσκολη

Συναγερμός έχει σημάνει στο Κρανίδι μετά την επιβεβαίωση της πληροφορίας πως νεαρές γυναίκες οι οποίες φιλοξενούνταν στη δομή φιλοξενίας μεταναστών εκδίδονταν. 



Όπως μετέδωσε ο Γιώργος Λυκουρέντζος στην εκπομπή του Μάνου Νιφλή και του Άκη Παυλόπουλου στον Realfm 97,8, το θέμα ετέθη κατά τη διάρκεια της σημερινής σύσκεψης των φορέων στην περιοχή και έχει προκαλέσει πανικό στις αρχές που εκφράζουν φόβους για το ενδεχόμενο ανεξέλεγκτης διασποράς του κορωνοϊού. 

Οι αρχές αντιλαμβάνονται ότι η διαδικασία ιχνηλάτησης καθίσταται πλέον πάρα πολύ δύσκολη. Πάντως, ήδη φαίνεται πως έχουν εντοπίσει τις γυναίκες οι οποίες εκδίδονταν και προσπαθούν να εντοπίσουν τυχόν επαφές τους.

Παράλληλα, όπως ανέφερε ο Γιώργος Λυκουρέντζος, απομακρύνονται από τον χώρο περίπου 25 μετανάστες που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό καθώς πάσχουν από υποκείμενο νόσημα. Σύμφωνα με πληροφορίες θα μεταφερθούν σε άλλο χώρο, ενδεχομένως και εκτός Αργολίδας ώστε να βρίσκονται υπό στενή ιατρική παρακολούθηση.

1 σχόλιο:

  1. Μόνο προβλήματα δημιουργούς οι παράνομοι μετανάστες αν υπάρχει κράτος αντί να τους διασπείρει σε όλη την χώρα πρέπει άμεσα να τους προωθήσει στις χώρες προέλευσης τους.
    Για το καλό όλων μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365