Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

Δήλωση Θεοδώρας Τζάκρη

Δελτίο Τύπου 

Καθώς συμπληρώνεται ένας μήνας από την υποχρεωτική παύση  του 90% της οικονομικής δραστηριότητας της χώρας διαπιστώνουμε ότι η Κυβέρνηση, προφανώς, ζει σε κάποια άλλη διάσταση. Σε έναν κόσμο όπου οι λογαριασμοί κοινής ωφέλειας αυτοπληρώνονται, όπου οι κατσαρόλες, τα ράφια και τα ψυγεία των σπιτιών αυτογεμίζονται, όπου τα ενοίκια αυτοπληρώνονται και οι πάσης φύσεως δαπάνες διαβίωσης αυτοκαλύπτονται. 



Στην πράξη η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας όχι μόνο αγνοώντας αλλά και αποκρύπτοντας την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για καθολική και προληπτική προστασία της κοινωνίας, συνεχίζει να πρωταγωνιστεί σε ένα θέατρο σκιών όπου η ίδια κρύβεται από τις ιστορικές ευθύνες της. 

Κάποιος πρέπει να πει στον κύριο Μητσοτάκη ότι όταν μετατρέπεις μια κοινωνία σε στρατόπεδο, οφείλεις και να μεριμνάς για την στέγαση, την σίτιση και τις αυτονόητες παροχές προς τους εγκλωβισμένους  πίσω από τον φράχτη της ακινησίας. 

Έρχεται Πάσχα και 850.000 ελεύθεροι επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενοι, 250.000 επιστήμονες και 200.000 μακροχρόνιοι άνεργοι δεν έχουν λάβει το παραμικρό βοήθημα για το οποίο δεσμεύτηκε ο πρωθυπουργός στις 18 Μαρτίου. 

Στην ουσία ο κύριος Μητσοτάκης μετακύλησε το μισθολογικό και ασφαλιστικό κόστος των εργαζομένων των ιδιωτικών επιχειρήσεων στο δημόσιο, ωφελώντας σε ένα μεγάλο ποσοστό τους Ομίλους των πλουσίων φίλων του και, μη μπορώντας να κάνει αλλιώς, συνεχίζει να πληρώνει αυτονοήτως τους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων και τις συντάξεις.
 Είναι δυνατόν, για να κάνει το χατίρι των Κέντρων Επαγγελματικής Κατάρτισης να αφήνει χωρίς πασχαλινό τραπέζι 250.000 επιστήμονες; 

Είναι δυνατόν με το τέχνασμα αλλαγής πλατφόρμας να μην έχει καταβάλει, όπως δεσμεύτηκε,  πριν το Πάσχα το επίδομα  των 800 ευρώ σε όλους;

Είναι φανερό ότι ο ίδιος και η κυβέρνησή του και οι βουλευτές του ουδεμία σχέση έχουν με την κοινωνία και τα δάκρυα που χύνουν είναι κροκοδείλια. 

Διότι τα εκατομμύρια μοιράζονται αφειδώς στους "αγιογράφους" της Κυβέρνησης των συμφερόντων. 

Η λύση είναι μία και μόνη και "συναίνεση" δεν μπορεί να υπάρξει αν αυτή η λύση δεν δοθεί. 

Κατά το Σύνταγμα έχουμε όλοι ίσα δικαιώματα και καλώ την Κυβέρνηση χωρίς άλλες υπεκφυγές και προσχήματα να καταβάλει σε όλους  τους πολίτες που δεν το έχουν λάβει το επίδομα των 800/600 ευρώ έως την Μεγάλη Πέμπτη. 

Μετά την Μεγάλη Πέμπτη ένα τεράστιο "ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ'' θα πλανάται πάνω από την χώρα. 

Ο ιστορικός του μέλλοντος είμαι βέβαιη ότι θα καθιερώσει την 7η Ιουλίου ως "ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ"

2 σχόλια:

  1. Κοπελιά έχεις ξεφύγει. Θα σε μαλώσει ο Αλέξης που είναι λιγότερο σκληρός και πιο σοβαρός από εσένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θεοδωρα φτανει πια .ΕΛΕΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365