Δευτέρα, 13 Απριλίου 2020

Ανακοίνωση του Γενικού Νοσοκομείου Γιαννιτσών

Ανακοίνωση

H Διοίκηση της Ν.Μ. Γιαννιτσών του Γ.Ν. Πέλλας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στον "Σύλλογο Φίλων Νοσοκομείου Γιαννιτσών", στη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, στο Εσπερινό Σύλλογο ΕΠΑΛ Γιαννιτσών, στο Επιμελητήριο Πέλλας και στην ομάδα "HellasCovid-19 3dprintingsupplies" για τις σημαντικές ΔΩΡΕΕΣ, όσον αφορά την κάλυψη βασικών αναγκών της Ν.Μ. Γιαννιτσών σε υγειονομικό υλικό, ιατρικό εξοπλισμό καθώς και ξενοδοχειακό εξοπλισμό, οι οποίες συνδράμουν στην εξυπηρέτηση των ασθενών, κατά το διάστημα της νοσηλείας τους στο Νοσοκομείο, εν όψη της κρίσιμης χρονικής περιόδου κρουσμάτων από τον ιό του COVID -19.Ενδεικτικά αναφέρονται τα εξής:

Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου

- Δέκα (10) στηθοσκόπια και ένα (1) παλμικό οξύμετρο

Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας

- Ογδόντα (80) τεμάχια προστατευτικών γυαλιών

- Είκοσι (20) τεμάχια μασκών προσώπου τύπου FFP3

- Εκατόν είκοσι (120) τεμάχια υφασμάτινων μασκών προσώπου

Εσπερινό ΕΠΑΛ Γιαννιτσών

- Ιματισμός

Επιμελητήριο Πέλλας

- Τετρακόσια (400) τεμάχια ασπίδων προσώπου

Ομάδα "HellasCovid-19 3dprintingsupplies"

- Χρήση τρισδιάστατων εκτυπωτών κατασκευής "ασπίδων προστασίας" προσώπων

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ της Ν.Μ.ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ του Γ.Ν. ΠΕΛΛΑΣ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΟΓΓΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365