Τετάρτη, 22 Απριλίου 2020

Κορονοϊός: Νέα τάση στα πολυτελή ταξίδια με κρατήσεις σε απομονωμένες βίλες

Οι πελάτες δεν επιθυμούν προσωπικό και καθημερινή καθαριότητα όπως συνήθιζαν πριν τον κορονοϊό
Μια νέα τάση αρχίζει να αναπτύσσεται σε προορισμούς ανά τον κόσμο, κρατήσεων σε απομονωμένες, πολυτελείς βίλες λόγω κορoνοϊού.


Στην παρούσα φάση, λόγω του περιορισμού των αεροπορικών συνδέσεων, οι κρατήσεις εξαντλούνται σε βίλες στο εσωτερικό των χωρών, ωστόσο δεν αποκλείεται σε μεταγενέστερο χρόνο, με το άνοιγμα των αεροπορικών συνδέσεων, να δούμε την τάση αυτή σε ότι αφορά τη διαμονή να κερδίζει έδαφος και σε ταξίδια εκτός των συνόρων. Χαρακτηριστικά παραδείγματα, αποτελούν οι βίλες και τα αρχοντικά που βρίσκονται στην ύπαιθρο της Ιρλανδίας.

Επιχειρηματίες και άνθρωποι με υψηλά εισοδήματα οι οποίοι συνήθως ταξιδεύουν οικογενειακώς στο εξωτερικό, σε χώρες όπως η Ιταλία, οι ΗΠΑ και η Ινδία, αλλάζουν τα ταξιδιωτικά τους σχέδια και επιλέγουν απομονωμένες, πολυτελείς βίλες σε απόσταση 3-4 ωρών από τις πόλεις όπου διαμένουν.

Όσον αφορά στις τιμές των πολυτελών ακινήτων που προσφέρονται προς ενοικίαση, ενδεικτικό είναι το παράδειγμα απομονωμένης βίλας 9 υπνοδωματίων, με μεγάλο περιβάλλοντα χώρο, το κόστος της οποίας ξεκινά από 25.000 ευρώ για 10 ημέρες.

Σύμφωνα με τις εταιρείες ενοικίασης πολυτελών βιλών στην Ιρλανδία, οι αιτήσεις για κρατήσεις απομονωμένων ακινήτων έχουν εκτοξευθεί μετά τη δεύτερη εβδομάδα του Μαρτίου, λόγω της αύξησης των κρουσμάτων στη χώρα. Από την πλευρά τους, οι πελάτες αναφέρουν ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος απομόνωσης και απόλυτου ελέγχου του περιβάλλοντός τους, κάτι που δεν επιτυγχάνεται σε ξενοδοχεία με κοινόχρηστους χώρους.

Τέλος, σύμφωνα με τα στελέχη των εταιρειών κρατήσεων, οι πελάτες δεν επιθυμούν προσωπικό και καθημερινή καθαριότητα όπως συνήθιζαν πριν τον κορωνοϊό, αλλά επιδιώκουν να ελαχιστοποιήσουν τις εν λόγω υπηρεσίες για να αποφύγουν την αλληλεπίδραση με άλλους.

tornosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365