Τρίτη 21 Απριλίου 2020

Γιαννιτσά: Καθημερινό φαινόμενο τις τελευταίες μέρες οι φόλες

Και σήμερα παρατηρήθηκε το συγκεκριμένο αισχρό φαινόμενο

Μεγάλος προβληματισμός επικρατεί στην κοινωνία των Γιαννιτσών το τελευταίο χρονικό διάστημα για τα αλλεπάλληλα κρούσματα με φόλες σε ανυπεράσπιστα ζώα.


Πολλά ζωάκια εξαιτίας κάποιου δίποδου τέρατος έχουν βρεθεί νεκρά.

Και σήμερα παρατηρήθηκε το συγκεκριμένο αισχρό φαινόμενο, το οποίο επιβεβαίωσε σε ανάρτηση του ο κτηνίατρος Θάνος Τζηρίνης.

Δείτε τι έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

"Δυστυχώς και σήμερα στα Γιαννιτσά πέσανε φολες . Ένας σκύλος στην περιοχή του lidl που μάλλον σώθηκε με την βοήθεια των ιδιοκτητών του αλλά δυστυχώς ένα άλλο πέθανε στην περιοχή του νοσοκομείου. Κάποιος απολίτιστος συμπολίτης μας θα νοιώθει περηφανος"


1 σχόλιο:

  1. τα αδέσποτα καλώς ή κακώς υπάρχουν.Η διαφωνία και αιτία πολλών ειναι στο ότι: ο κόσμος απορεί γιατί τα αφήνουν ελεύθερα και δεν τα πηγαίνουν σε ένα κυνοκομείο (πόσο κάνει να δώσουμε να τελειώνουμε,να τα ταίζουμε αγαπάμε,αλλά εκει μέσα) και στο ότι κάποιοι (ολίγον πονηροί θα έλεγα) ΔΕΝ τους αρέσει αυτό το σχέδιο αλλά θέλουν τα αδέσποτα όπου τυχει κι όπου λάχει...Αυτή ειναι όλη διαφορά.Πουθενά αλλού.Το ότι ΝΑΙ υπάρχουν φιλόζωοι που τα γουστάρουν στους δρόμους και όχι σε κυνοκομείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365