Σάββατο 11 Απριλίου 2020

Έδεσσα: Επικήρυξαν το δίποδο τέρας που ρίχνει φόλες στα σκυλιά της πόλης

Δείτε την ανάρτηση

Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία της Έδεσσας, από τις αλλεπάλληλες το τελευταίο χρονικό διάστημα δολοφονίες με φόλα σκυλιών της πόλης.

Πριν λίγες μέρες δυστυχώς το δίποδο τέρας διέπραξε άλλη μια δολοφονία με φόλα. Μετά από έρευνα διαπιστώθηκε πως ο δράστης βάζει το δηλητήριο σε κονσέρβα και το σερβίρει μέσα σε αλουμινόχαρτο σε διάφορα σημεία της πόλης.


Γι αυτό το λόγω η Φιλοζωική Έδεσσας τον επικήρυξε με το ποσό των 1.000 ευρώ, το οποίο θα το πάρει όποιος υποδείξει το δολοφόνο με το αλουμινόχαρτο.

Δείτε την ανάρτηση:

10 σχόλια:

  1. Έχει και δίποδα τέρατα που το παίζουν φιλόζωοι.Αδιαφορούν για τους συνανθρώπους τους και έχουν άλλες προτεραιότητες.Δυστυχώς γι αυτούς δεν μπορουμε να κάνουμε καταγγελίες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ είναι μια δημοσίευση για τα ζωάκια εσείς να πάτε σε άλλη δημοσίευση που αφορά ανθρώπους και να σχολιάσετε. Έχει παρά πολλές ψάξτε στο google, εδώ είστε άκυρη.

      Διαγραφή
  2. Πολυ σωστα!! Τι κανουν οι φιλοζωοι ...τα αφηνουν ελευθερα μεσα στις πολεις και στα χωρια και δεν μπορουμε να ξεμυτησουμε!! Αδιαφορουν ολοι οι αρμοδιοι και οι ταχα φιλοζωοι!! Εχουν κατασπαραξει κοσμο!! Για να παω στον μαναβη μου που απεχει 100 μετρα απο το σπιτι μου κανω τον γυρο ολοκληρου τετραγωνου .Αν παω κανονικα θα μου ορμησουν τρια κοπροσκυλα! Ποιος ξετει ποδο υπεφερε και αυτος ο ανθρωπος για να φτασει σε αυτο το σημειο.Σιγουρα δεν του ηταν καθολου ευκολο....γιατι ειναι ανθρωπος και οχι οπως τον χαρακτηριζετε εσεις οι"μεγαλες καρδιες".
    Και σιγουρα πηρε πολλες προφυλαξεις και δεν θα καταφερουν να βρουν προδοτη οσα και να πληρωσουν!!!!!Μαζεψτε στα σπιτια στις αυλες και στα κτηματα σας τα κακομοιρα τα σκοιλια για να γλιτωσουν και αυτα και εμεις!!! Καλο πασχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγχαρητήρια για την παιδεία και την ευαισθησία σας..συνεχίστε να κάνετε τον κόσμο καλύτερο..

      Διαγραφή
    2. Ποιος ξέρει πόσο υπέφερε για να φτάσει να καθαρίσει όλη την πόλη απο τα σκυλια?Πάνε να σε κοιτάξει κανείς γιατρος απάνθρωπο πλασμα

      Διαγραφή
    3. Εσείς κύριε που δικαιολογείται αυτόν τον καημένο που υπέφερε και έφτασε σε αυτό το σημείο κάντε τώρα Πάσχα ήσυχα και να πάτε στον μανάβη με ασφάλεια. Γλιτώσατε ! Εύχομαι οι απόγονοι σας να μην έχουν την ίδια άποψη με εσάς γιατί ένα βάρος της κοινωνίας θα είναι γεμάτο κόμπλεξ που νομίζει ότι είναι και το σπουδαιότερο στοιχείο στον πλανήτη. Σαν συμβουλή διαβάστε λίγο για την σχέση ανθρώπου και σκύλου, δείτε κάνα βιντεάκι με τον αργό και βασανιστικό θάνατο των ζώων μετά από φόλα και μετά αν έχετε τις ίδιες απόψεις φύγετε καλύτερα για τον Άρη να γλιτώσουνε τα σκυλάκια από εσάς και τους ομοίους σας. Καλή νηστεία Χριστιανέ

      Διαγραφή
  3. Μακάρι να βρεθεί και να τιμωρηθεί όπως του αξίζει για τις τόσες ζωές που πήρε τόσο άδικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρε παιδια το να βριζει ο ενας τον αλλον δεν βγαινει πουθενα,σαφως κ ειναι κριμα να σκοτωνουν τα ζωντανα ζωες ειναι κ αυτες,αλλα κ εσεις στην φιλοζωικη θα ηταν προτιμοτερο απο το να δινετε αμοιβες να τα δινατε για να τα μαντρωσετε καπου τα ζωα κ να ειναι ολοι ευχαριστημενοι,μην ξεχναμε κ τον ανθρωπο .Ηθελα να παρω ενα λυκοσκυλο που γυριζει στην πλατεια κ οι ιδιοι αστυνομικοι μου λενε θα μπλεξεις αστο.Οποτε στο χερι σας ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σίγουρα είναι πολύ κρίμα να σκοτώνουν ζωάκια. Και εγώ είχα σκυλάκι για 15 χρόνια στο σπίτι μου!! Τι να πώ όμως πού κάποιο από αυτά δάγκωσε τον πατέρα μου στον πεζόδρομο χωρίς να το έχει κάνει κάτι!!! Αν το έβλεπα να τον δαγκώνει δε θα ζούσε τωρα! Τι πήγαμε στον εισαγγελέα, τι ειπαμε στην φιλοζωική μας εγγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια!! Οπότε αν του έχει συμβεί κατι τέτοιο του ανθρώποου αυτού και η φιλοζωική δεν κάνει κάτι για να μαντρώσει τα αδεποτα μπορώ να τον καταλάβω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να ευχετε αυτός που το έκανε να τον βρει πρωτη η αστυνομία και όχι εμείς. Αν τον βρουμε εμείς δεν θα τον βρουνε ποτε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365