Κυριακή 12 Απριλίου 2020

Έδεσσα: Μήνυση κατ΄αγνώστων για τις δολοφονίες σκυλιών με φόλα

Η σιωπή είναι συνενοχή

Μήνυση κατ΄αγνώστων κατατέθηκε στο Α.Τ. Έδεσσας από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο για τα αδέσποτα κ. Λαμπρόπουλο Κωνσταντίνο, την πρόεδρο του συλλόγου κ. Καλτσά Αικατερίνη, όπως επίσης και την κηδεμόνα ενός από τα θύματα που μπήκαν στο στόχαστρο του δολοφόνου που σκότωσε τόσες ψυχές με δηλητήριο. 



Καταγράφηκαν όλες οι περιοχές στις οποίες βρέθηκαν τα πτώματα, καθώς και τα σημεία που εντοπίστηκαν τα δηλητηριασμένα γεύματα. Αναμένουμε υλικό από τις κάμερες.

Παράλληλα, ο δήμαρχος κ. Γιάννου Δημήτριος ζήτησε από την αστυνομία συνεχή περιπολία στις περιοχές όπου κινήθηκε ο δράστης και σε σημεία όπου υπάρχουν αδέσποτοι σκύλοι.
Για την Αφρούλα, την Μπέλα, τη Μίρκα, τη Stacy, τον Αρσένη, τον Robin, τα τρία κουτάβια και τον Τσομπάνο με το κομμένο αυτί (δεν υπάρχει διαθέσιμη φωτογραφία δυστυχώς), για όλες τις γατούλες και τα αδικοχαμένα πουλιά που τσιμπολόγησαν από τη φόλα και για όσα ζώα έχουμε χάσει κατά καιρούς, ορκιστήκαμε στον εαυτό μας πως θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να συλληφθεί ο δολοφόνος.

Παρακαλούνται, όσοι γνωρίζουν κάτι για το έγκλημα, ας είναι και μια ασήμαντη πληροφορία, που ίσως μας βοηθήσει, να επικοινωνήσουν είτε με το Α.Τ. Έδεσσας, είτε καλώντας στα τηλέφωνα 6986746436, 6996857444.

Η σιωπή είναι συνενοχή.

3 σχόλια:

  1. Δεν είναι πλάκα ε; Σοβαρά τώρα για σκυλιά όλος αυτός ο χαμός; Γιατί άκουσα κάτι κατσικάκια απ το λαιμό τα σφάζαν .. εκεί ; Κανένα ενδιαφέρον; Τιποτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ρε, για τα σκυλια. Εχεις κανα προβλημα; Γιατι, αμα εχεις, ευχαριστως να στο λυσω εγω. Να σε κανω να γαυγισεις.
      Και δεν κρυβομαι πισω απο πληκτρολογια, φτιαξε ενα ανωνυμο email να φτιαξω και εγω, να τα ανταλαξουμε εδω και να κανονισουμε ραντεβου απο τα email να τα πουμε μονοι μας σαν αντρες.
      Περιμενω φλωρε, θα ξαναμπαινω εδω να βλεπω αμα απαντησες.

      Διαγραφή
  2. Και εγώ μαζί σου 3:14 ... 12:55 τραβά ψοφα ρε!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365