Παρασκευή 24 Απριλίου 2020

Συνάντηση Δημάρχου Αλμωπίας με εκπροσώπους των λαϊκών αγορών - Διαβάστε τι συζητήθηκε

Τρεις ήταν οι ερωτήσεις των πωλητών

Συζήτηση στο προαύλιο χώρο του Δημαρχείου Αλμωπίας είχε ο Δήμαρχος Χρήστος Μπάτσης και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Χρήστος Χατζηγιαννίδης, με πωλητές των λαϊκών της Αλμωπίας, με αφορμή το κλείσιμο τους εδώ και περίπου ενάμιση μήνα.


Τρεις ήταν οι ερωτήσεις των πωλητών, η πρώτη γιατί έκλεισαν οι λαϊκές του Δήμου πριν ακόμα να υπάρξει κρούσμα στην Αλμωπία, ενώ οι υπόλοιπες λαϊκές στην χώρα ήταν ανοιχτές. Οι αρμόδιοι του Δήμου απάντησαν πως δεν πληρούνταν οι υγειονομικοί κανόνες του Υπουργείο Υγείας με αφορμή τον κορωνοϊό και επίσης λόγω των αδειών ειδικού σκοπού δεν υπήρχε δυνατότητα καθαριότητας-απολύμανσης του χώρου των λαϊκών.

Το δεύτερο ερώτημα ήταν γιατί μετά την άρση της καραντίνας στη Φούστανη, ενώ αρχικά είχε αποφασιστεί το άνοιγμα των λαϊκών, εν συνεχεία αποφασίστηκε ξανά να μην ανοίξουν. Οι αρμόδιοι του Δήμου απάντησαν πως οι ίδιοι είχαν αποφασίσει άνοιγμα των λαϊκών, αλλά μετά από απόφαση της πολιτικής προστασίας και συγκεκριμένα του υφυπουργού Νίκου Χαρδαλιά, η οποία κοινοποιήθηκε στον Δήμο, για προληπτικούς λόγους διατάχθηκε η συνέχιση της αναστολής.

Το τρίτο ερώτημα ήταν πότε θα ανοίξουν, με όλα τα δεδομένα να δείχνουν πως από την επόμενη βδομάδα θα υπάρχουν κανονικά λαϊκές στον Δήμο.


Οι πωλητές τόνισαν την δυσχερή οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν παρέλθει και ζήτησαν άμεσα λύση από το Δήμαρχο Αλμωπίας Χρήστο Μπάτση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365